Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szombat óta fel van puffadva...

Szombat óta fel van puffadva a hasam levegővel. Mit vegyek be rá?

Figyelt kérdés
keveset eszek azóta, tényleg. Már bevettem haspuffadásra gyógyszert, ittam szódabikarbónás vizet, nem tudom még mit lehet tenni. Nem zavar különösebben mert nem fáj, csak érzem hogy tele van, de nem kajával. most is pedig ma még nem ettem. ha nyomogatom akkor meg érzem úgy belül :S orvoshoz most nem tudok elmenni. volt már valakivel ilyen?
2013. dec. 25. 09:37
 1/6 A kérdező kommentje:
nem iszok szénsavasat, a gyomor részem van felpuffadva. De emészt rendesen mert jelzi ha éhes, tehát szerintem úgy nagy baj nem lehet csak ez a puffadás és nem múlik el
2013. dec. 25. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy kiskanál mustármagot vegyél be egy kevés vízzel.
2013. dec. 25. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Kamilla teát próbáld ki, vagy ha van otthon Espumisan akkor azt vegyél be. Hátha segít valamelyik.:) Nekem is fel szokott puffadni néha és van, hogy a kamilla tea javít a helyzeten.
2013. dec. 25. 10:16
 4/6 A kérdező kommentje:
kamillat meg espumisant mar probaltam, semmi. Meg mindig puffadt, mar lassan dgy hete, lehet vmi belso szervi baj? Meg vki?
2013. dec. 26. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobb ha orvoshoz mész.
2013. dec. 27. 05:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha egy hét alatt semmi nem változott akkor én is orvost ajánlok.
2013. dec. 27. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!