Mi tévő legyek?
2011-ben kiderült hogy alul működik a pajzsmirigyem, azóta minden reggel 50mg(1 szem) L-thyroxin tablettát szedek. Igazság szerint rendszeresen kellene kontrollra járnunk (mert a nagyobbik öcsémnek is alul működik a pajzsmirigye, anyukám meg cukorbeteg) de azóta egyszer sem tudtunk elmenni, mert anyának született még egy gyereke, és kisgyerekkel elég nehéz vidékről utazgatni, plusz még az orvosi rendelőben elleni vele a várakozási idő alatt, stb.. Szóval a lényeg, hogy nem voltunk kontroll vizsgálaton még egyszer sem, és nem tudom mihez kezdjek.. Elkezdtem olvasgatni az interneten, és a jódhiány felkeltette a figyelmemet. Olvasgattam a jódhiány tüneteiről, mintha csak rólam írtak volna. Ezért gondoltam rá, hogy veszek valamit amiben sok jódot tartalmaz.. (tengeri halakat meg ilyeneket nem fogyasztok, tudtommal azokban van sok jód. Jódozott sóról mi a véleményetek?
És még szeretném nektek megmutatni az eredményeimet is, bízván abban, hogy ezáltal könnyebben tudtok tanácsot adni .
1. [link]
2. [link]
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!