Mi lehet a szedulesem oka?
Figyelt kérdés
Kb 4 napja szedulok szinte egyfolytaban. Meg akkor is mikor alszk sokszor arra ebredek hogy szedulok. Mellette sokat kohogok nagyon durvan es ha az orromat fujom akkor veres lesz a zsebkendo.. tudom menjek orvoshoz de megis van valakinek valami otlete mi lehet az oka? 21/L2013. dec. 29. 13:31
1/2 anonim válasza:
persze, h van ötletem..
Menj orvoshoz.
2/2 anonim válasza:
Nem lehet hogy folyadékhiányod van?
Azt írtad hogy köhögsz és fújod az orrod, tehát meg vagy fázva. Ha az ember beteg, több folyadékra van szüksége, folyadékhiánytól szédülhetsz is.
az orrfújásnál a véres zsebkendő meg szerintem azért van, mert ki van száradva a nyálkahártyád, és ilyenkor könnyebben pattan meg ér az orrodban. Ez a megfázástól lehet.
De persze nem akarok én itt okoskodni, mindenképp menj el orvoshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!