A depresszió okozhat gyengeséget, erőtlenséget,
étvágytalanságot?
Igen. Én 18 kilót fogytam depresszió miatt. Volt olyan, hogy 4-5 napig egy falat se ment le a torkomon. Nekem is azzal kezdődött, hogy azt hittem, hogy rákos vagyok. Keress fel egy pszichológust minél előbb. L/21
2013. dec. 27. 18:19
2/10 A kérdező kommentje:
értem:) köszönöm a válaszod!:D
Mi a fenétől lennél rákos 14 évesen, az ég áldjon meg!!! Nem aggódni kell, hanem egészségesen táplálkozni, sportolni, eleget aludni, barátokkal lenni (a normális, jó társaság jó beszélgetésekkel nagyon fontos!), és ahelyett, hogy rettegsz, elmenni orvoshoz, csináltatni egy vérképet, aztán ha nincs semmi eltérés, meg lehet nyugodni. A vérvétel kb. 30 másodpercig tart, az eredmény aznap délután megvan, de legkésőbb másnap. 1 napig kell félni, nem hetekig, hónapokig, mert abba tényleg bele lehet betegedni.
A gyengeségre meg egyél gyümölcsöt, rosszabb esetben vitaminokat.
Boldog új évet! :)
2013. dec. 27. 18:26
4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, valószínű elkéne mennem orvoshoz.:) Neked is boldog újévet!:D
Kisüt a nap jól leszel. Ebbe az időben mindenki depressziós.
2013. dec. 27. 18:39
6/10 A kérdező kommentje:
Hát kb. úgy ősz végétől már eléggé kezdtem befordulni..
A nap hiába süt ki, az nem fog megnyugtatni, ha félelmeid vannak az egészségeddel kapcsolatban. Csináltass egy vérképet, hidd el, annyira meg fogsz nyugodni tőle, hogy egyből jobbnak látod a világt. :)
3-as.
2013. dec. 28. 19:42
8/10 A kérdező kommentje:
értem:D köszönöm mégegyszer a válaszod!:)
Ráerősít a borús időjárás viszont egy hangulat bármilyen nyomott az nem depresszió. Akkor viszont mikor nem látod értelmét az ágyból való felkelésnek, nincsenek terveid, gondolataid,nincs jövőképed akkor felmerül benned hogy minek egyél és ha eszel az ízét nem érzed. Ez egy dominóelv szerint működik. Igazából nem tudom megítélni hogy a valóságos mély depresszióból könnyebb e kigyógyulni mint a rák egyes fajtájából.Az már nem a borús vagy derűs ég kategóriája. Próbálj meg mielőbb örömforrásokat találni a napi tevékenységed során.A világ színes és te ne szürkén láss mindent.A világ jóízű kóstolj csak bele.
2013. dec. 28. 20:09
10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy életvidám voltam, csak sokat foglalkoztam ezekkel a dolgokkal, és ilyen lettem..
Kapcsolódó kérdések: