Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Segitenetek? Babat szeretnenk...

Segitenetek? Babat szeretnenk de van egy 2 havonta visszatero fulgyulladasom!

Figyelt kérdés

Mar 30elmultam, mikor eloszor fajdult meg a fulem. megfaztam es rament a fulemre, kulso fulgylladast kaptam, ket fele antibiotikumot kellet szedjek mire elmult, de erzekeny maradt onnantol kezdve. Azota folyamatosan visszater, ha megfazok rogton ramegy, hiaba fujjom az orrrom, infrazok es sajnos vele egyutt a megfazas is hetekig eltart (3-4het).

Esetleg aki volt mar igy nem tudtok erre egy jo gyogyszert hogy ne jojjon mindig elo ez a gyulladas?

Sajnos 2havonta antibiotikumot hasznalok, igy nem merek babat vallalni, pedig nagyon szeretnek mar! Broncho waxomot szedek de ugy tunik az nem segit.

kerlek irjatok mit tegyek! Koszonom szepen ha segitettek!

2013. dec. 26. 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:

A Bronco vaxom jó. Lehetne még acc-t szedned, reflux diétát tartanod, kerülnöd a dohányfüstöt. Beszélj a dokiddal,hogy az érösszehúzó orrcseppek helyett tengerisós orröblítést, vagy allergia elleni sprét javasol. (utóbbit akkor is érdemes kipróbálnod, ha nincs kimutatott allergiád, sőt a kettő egyszerre is mehet)

Sok sikert!

2013. dec. 27. 15:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszt!

Terhesen lehet szedni ACC-t. Szerencsere nem vagyok refluxos. Miert kell visszaszoritani azt, csak hogy megertsem kerdezem?

Koszonom megegyszer.

2013. dec. 27. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!