Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fülzúgásra kaptam gyógyszert...

Fülzúgásra kaptam gyógyszert - továbbiak leírásban. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Szóval fülzúgásra kaptam Nootropil nevezetű gyógyszert. Kinek írtak fel ilyet már, tapasztalatok?

A doki azt mondta nem szeretne áltat szóval azt mondta, hogy felírja ezt a gyógyszert nekem. Vagy segít a helyzeten és csökkenti, illetve jó esetben megszünteti a fülzúgásom... vagy marad ahogy van, rontani nem fog a helyzeten. A fülzúgás egy nagyon nehéz eset. Kínozza a beteget és tehetetlenségre kényszeríti az orvost. a Fülzúgások oka 80%-ban nem derül ki sajnos.

Nos ezt kaptam jelenleg. Érdemes elkezdeni beszedni?

Pénteken kiváltottam, most állnék neki az első szemnek.

2013. dec. 23. 10:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem 16 decibeles a zúgás a jobb fülemben. Szóval nem egy nagy, de akkor is idegesítő. :/

Igazából csak lefekvéskor meg felkeléskor zavar. Napközben alig vagy egyáltalán nem hallom.

Mozgok sokat edzőterembe járok és még terem focizok is. Ez heti kb 6 napi elfoglaltság.

Megpróbálok nem is figyelni rá, de csak itt van...

2013. dec. 26. 00:31
 12/15 A kérdező kommentje:
A nyakam iszonyatosan ropog, sokat is fáj. Néha mintha lötyögne is az atlasz mikor futok. :D Hopp, lehet itt is az oka?!
2013. dec. 26. 00:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet a nyak miatt, szoktak csinálni röngtent rá. A gyógyszeredet azért szedd!
2013. dec. 26. 00:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Már egy levél majdnem el is fogyott. Ma reggel például nem hallottam, hogy zúgna fülem, legalább is halkan zúgott nagyon. Remélem, ha folytatom egyre jobb lesz .)
2013. dec. 26. 12:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp folytasd, mert akármitől is van a zúgás, az értágító gyógyszer mindenképp segíti a regenerációt. Hajrá!
2013. dec. 26. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!