Mit tegyek a bélféreg ellen házilag?
Te tudod mit szeretnél csinálni,de nem értem miért nem jó neked ha szakértő oldja meg a problémát?
Ez olyan dolog amiről nem tehetsz....meg ha félsz is,akkor neked az megnyugtató hogy fokhagymát eszel napokig és rettegsz,vagy bekapsz 2 szem gyógyszert és slussz!?
Csak elmondod , hogy mi a panasz.
Tenyésztés végbél "kaparékból" történik. Ilyenkor adnak egy kis celofánnal borított pálcikát, reggel meg kell törölni vele a végbél nyílást és azt kell elküldeni a hozzá mellékelt kémcsőben vizsgálatra. De miután nálad látható tünetek vannak felesleges elvégezni a vizsgálaton. Fertőzőosztály ambulanciáján is írnak fel vermoxot.
Mindenkit ismer a házidokija...gondolod kifogja hirdetni??
Nekem amikor a gyerekek voltak gilisztásak,irulva pirulva mentem a ddokihoz,olyan jót nevetett,hogy én ezt cikinek tartom...azt mondta el sem tudom képzelni,hogy mennyien mennek hozzá ilyen panasszal a cifrább dolgokról ne is essék szó! :)
Ezt olvassátok el , minden kérdésedre választ ad:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!