Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek a bélféreg ellen...

Mit tegyek a bélféreg ellen házilag?

Figyelt kérdés
Szerintem férgem van már egy ideje. Nem merem elmondani senkinek, magam szeretném megoldani a problémám. Nem tudom mi a pontos "faj" de szerintem cérna(?)féreg. kicsi (biztos csak pete)fehér lassan mozgó .... Este arra lettem figyelmes hogy amikor megnéztem a fenekem kimásztak a fenekem nyílásán és azon a 'vágáson' felfelé a hátam irányába indultak felfedezni. mit tehetnék ellenük házilag ? hallottam a fokhagymáról. az biztos beválhat ? Jaj nagyon kellene a segítség mert nagyon félek. köszi:(

2013. dec. 22. 14:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod mit szeretnél csinálni,de nem értem miért nem jó neked ha szakértő oldja meg a problémát?

Ez olyan dolog amiről nem tehetsz....meg ha félsz is,akkor neked az megnyugtató hogy fokhagymát eszel napokig és rettegsz,vagy bekapsz 2 szem gyógyszert és slussz!?

2013. dec. 22. 15:13
 12/23 anonim ***** válasza:

Csak elmondod , hogy mi a panasz.

Tenyésztés végbél "kaparékból" történik. Ilyenkor adnak egy kis celofánnal borított pálcikát, reggel meg kell törölni vele a végbél nyílást és azt kell elküldeni a hozzá mellékelt kémcsőben vizsgálatra. De miután nálad látható tünetek vannak felesleges elvégezni a vizsgálaton. Fertőzőosztály ambulanciáján is írnak fel vermoxot.

2013. dec. 22. 15:16
 13/23 anonim ***** válasza:

Mindenkit ismer a házidokija...gondolod kifogja hirdetni??

Nekem amikor a gyerekek voltak gilisztásak,irulva pirulva mentem a ddokihoz,olyan jót nevetett,hogy én ezt cikinek tartom...azt mondta el sem tudom képzelni,hogy mennyien mennek hozzá ilyen panasszal a cifrább dolgokról ne is essék szó! :)

2013. dec. 22. 15:17
 14/23 A kérdező kommentje:
gyógyszertárban vény nélkül kapok valamit?
2013. dec. 22. 15:19
 15/23 anonim ***** válasza:
nincs vény nélküli szer.
2013. dec. 22. 15:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Menj el ügyeletre ott tuti nem futsz bele ismerős dokiba....a gyógyszer mind vényköteles..
2013. dec. 22. 15:28
 17/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.még annyi lenne hogy mennyibe kerül a gyógyszer és meddig kell szedni ?
2013. dec. 22. 15:33
 18/23 anonim ***** válasza:
2013. dec. 22. 15:54
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt olvassátok el , minden kérdésedre választ ad:

[link]

2013. dec. 23. 18:32
 20/23 anonim válasza:
Nem kell ezen ennyit drámázni! :) A gyógyszertárban veszel féreghajtót és kész. Ügy megoldva? Nekünk is volt kölyök korunkan. :) És sok már embernek. Ott a féreghajtó. ;)
2013. dec. 23. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!