Mi lehet a bajom? Nagyon izgulok mi lehet a baj kerlek titeket mielőbbi válaszért
Vízhiányos hozzászólás a helyén van! Igyál sok vizet, ha nem múlik el 1-2 nap alatt a fejfájásod, akkor menj orvoshoz, mert lehet többféle bajod:
A rosszabbak: elpattannak az erek, agytumorod van, leépül a szervezeted, stb. Szóval..szerintem le le van szarva, hogy félsz elmenni, mert az életed múlhat rajta. Ha beledöglesz akkor majd azt kívánod az utolsó pillanataidban, hogy jajj bár elmentél volna időben orvoshoz.. Szóval :D Irány a doki! Légy férfi!!!!! Vagy nő..mert nem lehet tudni, hogy milyen nemű vagy, hiszen azt nem írtad meg :)
"Sportoló vagyok és előtte simán bírtam napi 2-3 edzést most pedig alig van erőm akármennyit alszom."
Egyértelműen nem a fejfájás a kérdező vezető tünete. Ez a fajta legyengülés nekem egy sportoló részéről nagyon durvának tűnik, főleg hogy írja hogy két hetet pihent és semmi. Lehet, hogy csak valami hiánybetegség, de a leírás alapján a legrosszabb eset lehet akár leukémia is, és a kettő között _bármi_. Itt az ideje orvoshoz menni, ha eddig nem ment el. Kérdező, IGEN, lehet súlyos, úgyhogy menj dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!