Epebantalmakat hogyan lehet kezelni?
A fiam ugyan ezzel a problémával küszködött, sovány, fehér és mindig fáradt. Most már 18 éves lesz, és most kezdett egy kicsit felszedni magára. De, most olyan gyorsan, hogy csíkkos lett a bőr oldalt a csipőjén. De, ez a legkevesebb.
Konkrétan nem tudom melyik volt hatásos, de így együtt szedjük továbbra is.
Jó minőségű de, nem drága Arginin-t vettem neki ( ha érdekel küldöm privben a termék ponts nevét és ott olvashatsz részletes leírást is) Ez az arginin nevű anyag természetes eredetű, nem szinteikus! Ez váltja ki a agyalapimirigyben a növekedéési hormon termelését és ettől elkezd erősődni a test. Többekközt erre is használják, meg még sok minden másra: jó a szívnek, antioxdians stb...
Adok neki még Jódót Kálimmal, mert az rendberakja a pajzsmirigy műkődését. Van akinek túl lassú és hízik a levegőtől is és van akinek túl gyors az pedig semmitől sem tud hízni csak fogy. Ebből is fontos a tiszta és jó minőség ( ezt is meg írom ha kéred)
Többek közt még B6-ot,és A vitamin D-vitaminnal adok neki. De, ebből is csak jóminőségűt!
Van hogy veszek mellé, attól függően, hogy van pénzem és milyen évszak van, C-vitamint és Kalcium, magnézium, Cinket együtt.
Szerintem próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!