Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Epebantalmakat hogyan lehet...

Epebantalmakat hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés
24 eves lany vagyok 47 kilo es szinte barmit eszem minden megart. Ennek kovetkezteben hizni sem tudok. Legtobbszor faradtnak es erotlennek erzem magam. Az orvos sem segitett eddig. 14 eves korom ota kb ennyi a sulyom es ez megy azota is. Legyszi valaki adjon valami tanacsot.

2013. dec. 17. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Evés után vegyél be egy kiskanál mustármagot egy kevés vízzel, de szétrágás nélkül nyeld le.
2013. dec. 17. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy "csak" az epéddel van gond? Milyen vizsgálatokon voltál? Miket eszel?
2013. dec. 17. 14:48
 3/3 anonim válasza:

A fiam ugyan ezzel a problémával küszködött, sovány, fehér és mindig fáradt. Most már 18 éves lesz, és most kezdett egy kicsit felszedni magára. De, most olyan gyorsan, hogy csíkkos lett a bőr oldalt a csipőjén. De, ez a legkevesebb.

Konkrétan nem tudom melyik volt hatásos, de így együtt szedjük továbbra is.

Jó minőségű de, nem drága Arginin-t vettem neki ( ha érdekel küldöm privben a termék ponts nevét és ott olvashatsz részletes leírást is) Ez az arginin nevű anyag természetes eredetű, nem szinteikus! Ez váltja ki a agyalapimirigyben a növekedéési hormon termelését és ettől elkezd erősődni a test. Többekközt erre is használják, meg még sok minden másra: jó a szívnek, antioxdians stb...

Adok neki még Jódót Kálimmal, mert az rendberakja a pajzsmirigy műkődését. Van akinek túl lassú és hízik a levegőtől is és van akinek túl gyors az pedig semmitől sem tud hízni csak fogy. Ebből is fontos a tiszta és jó minőség ( ezt is meg írom ha kéred)

Többek közt még B6-ot,és A vitamin D-vitaminnal adok neki. De, ebből is csak jóminőségűt!

Van hogy veszek mellé, attól függően, hogy van pénzem és milyen évszak van, C-vitamint és Kalcium, magnézium, Cinket együtt.

Szerintem próbáld meg.

2014. jún. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!