Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ezt a gerincproblémát lehet...

Ezt a gerincproblémát lehet kezelni?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok és évek óta küzdök hátfájással, gerincferdülésem van, iskolábol jártam gyogytornára és úszni is de nem használt. Többször kaptam már fizioterápiát, illetve masszirozásra jártam. De a fájdalom nem szünik,sőt egyre inkább fokozódik,főként tartós üléskor, illetve ha megterhelőbb munkát végzek utána a lábaimba hasít lefelé.

A gerinc rtg a következőket mutatta ki.

Az L gerincen jelzett ívű jobbra convex scoliosis látható. Az utolsó háticsigolya jobb oldali proc. transversusához egy 35 mm-es, a bal oldalihoz egy 20 mm-es csökevényes borda csatlakozik. A lumbo-sacralis rés főleg drosalisan kp. fokban beszűkült. A corpusok kp. magasak. A zárólemezek ép kontúrúak.

Ez után kaptam a kezeléseket amik csak ideig óriág használtak,sajnos itt többet nem tesznek,további vizsgálatokra nem küldenek.

Egészségügyben dolgozom napi szinte kell emelni.

2013. nov. 22. 19:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!