Mi lehet a tüdőmmel?
Figyelt kérdés
Pár hete ha erősebbet köhögök, akkor fáj a tüdőm, valamelyik nap meg mintha viszketett volna belül, a bal oldalon. Van , hogy a jobb oldalinyirokcsomóm is fájdogál utána, viszont nekem azok közül pár meg van duzzadva, de fájdalom nélkül,már régebb óta, voltam vele dokinál,de semmi kóros elvileg. Allergia okozhat ilyet? Egyébként nem köhögök, csak krákogni szoktam. Menni fogok dokihoz hétfőn, mert a szívemmel is voltak gondok, de azok hál isten elmúltak, viszont az inkább lelki okok miatt volt. Akkor fájdogált a mellemnél, de az is elmúlt igazából.
Azért nem tudom mi ez, mert levegővételnél nem fáj, meg semmi, viszont ha erősebbet köhögök, vagy kiabálok, akkor fáj. Szerintetek?
2013. dec. 8. 00:28
3/3 A kérdező kommentje:
nem dohányzom!
2013. dec. 8. 01:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!