Valami baj lehet a tüdőmmel? :S
Egy hete körülbelül,elég furán veszem a levegőt,mikor próbálok levegőt venni,olyan érzés mintha a levegő nem jutna el a tüdőmig.Ha nagyon mély lélegzetet veszek vagy ásítok akkor sikerül néha "normálisan" levegőt vennem.
Valamikor folyamatos légszomjat érzek. Eddig nem volt hasonló a problémám és nem is dohányoztam csak 8 éve kipróbálásként,bár a körülöttem élők dohányoznak és a baráti körömben is. Az elalvás is nehézkesen megy ez miatt:S
és nem is dohányoztam csak 8 éve kipróbálásként,bár a körülöttem élők dohányoznak és a baráti körömben is
Ha bent a házban meletted cigiznek, akkor az olyan hogy teis cigizel
Lehet tüdő is, más is...Nekem pl. olyan légszomjam volt, hogy rettegtem, hogy megfulladok. Sírva mászkáltam a kertben, hogy friss levegőhöz jussak. Köhögtem, mint egy tüdőbeteg és nem voltam megfázva. Végül kikötöttem a tüdőgondozóban, tökéletes légzésfunkcióm volt, minden lelet tökéletes, csak én fulladtam folyamatosan.
Aztán nagy sokára kiderült, hogy refluxos lettem kőkeményen és a gyomorszájból feláramló savgőz irritálta a tüdőmet, azért fulladtam és azért köhögtem. Több, mint fél évig köhögtem, borzalmas volt. Én jöttem rá, mitől köhögök, az orvosok már csak megerősítették a diagnózisomat, magától egy se jött rá. A háziorvos csak annyit mondott a köhögésemre, hogy most már nem is fog elmúlni. De elmúlt.:) Picit refluxos vagyok még, de nem szedek savlekötőket. Nagyon sokat tettem azért, hogy helyrejöjjek, a légzőszervi tüneteim teljesen megszűntek.
Nekem szokott ilyen lenni. Nem dohányzom.
Szerintem ne ijedj meg tőle. El szokott múlni (legalábbis nálam)
Ha túl sokszor akarok mély levegőt venni,akkor előjön vagy néha csak úgy magától.
Lehet, hogy refluxod van, meg lehet más is.
Attól is fulladhatsz, ha allergiás vagy valamire, azt meg ha kalciumos pezsgőtablettát iszol elvileg elmúlik, próbáld ki.
Aztán figyeld meg, hogy a kaja mennyire befolyásolja a fulladást. Ha sok krumplit, tojást eszel fulladsz e, és ha rizst, akkor nem. Próbáld ki ezt is, mert a lappangó vastagbélgyuladás is okozhatja, főleg dohányzásról való leszokás után, ami járhat székrekedéssel, hasmenéssel, hasfájással néha, de itt összefüggésben áll a kajálás a fulladással és a dohányzás is, mivel 1 szél cigi annyi gyomorsavat termel, ami egy emésztéshez szükséges.
Figyelgesd magadat, közben menj el orvoshoz, és ők majd vizsgálgatnak. Biztos rájönnek hogy mi a bajod.
Instrukciókat persze adhatsz nekik, ha egyéb tüneteket is észlelsz.
hable
De igen allergiás vagyok nagyon sok mindenre de akkor inkább fulladok és köhögök:S Nem tudom lehet ez lehet a gond. Azért kipróbálom a pezsgőtablettát.
Utolsó válaszadó:
Igen ez a hét nagyon nagyon stresszes számomra,nem eléggé izgulok a hétvége miatt,kb mindenen hamar felhúzom magam,szal:S De ez lehet a stressztől?
Am köszi az összes válaszadónak,asszem elmegyek háziorvoshoz és kikérem a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!