Ez lehet valami ételallergia?
Figyelt kérdés
Az van, hogy párnapja ettem 2 kiflit vajjal megkenve szalálmi bele aztán félórán belül elkezdett kicsit csikarni a hasam de nem volt hasmenés...Aztán tegnap megettem 7 óra fele egy túrós táskát...miután megettem egyből hasmenés volt aztán ma meg ettem kókusztekercset fél órá kb aztán megint hasmenés de egész nap semmi és nem is ettem tejes dolgokat illetve van még olyan tünetem, hogy bélmozgás érzek. Székrekedésem nincs, étvágyam van, hirtelen fogyás nincs Olvastam a tejcukor allergiáról ami erre utalt2013. dec. 3. 22:01
1/1 automatakoktel válasza:
glutén/tejcukor/kazein a lehetséges indulok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!