Székesfehérváron magán gyermek gasztroenterológus Ki? Hol? Mennyi? Milyen?
Figyelt kérdés
5 éves kisfiammal 3 éve küzdenek az orvosok nem tudják mi a baja! Liszt vagy tej vagy tejcukor, de mondtak mát mogyorót is hasi UH negatív széklete negatív Hidrogén kilégzéses teszt negatív "éve történt. Vérvétel rendeben. Liszt-re teszt még nem volt, nem tudom hogyan is csinálják egyáltalán? 1,5 évig tejmentes diéta aztán visszatértünk a tejesekre pár hónapig nem volt probléma! "annó" sokat volt hasmenése negatív széklettel aztán spontán elmúlt mire megjött az ÁNTSZ-ből az eredmény. Most megint el kezdődött pár hónapja mondogatja többször pár nap elteltével,hogy fáj a bal bordája alatt a pocija és talán kicsit székrekedése van mert mikor mondja, hogy fáj akkor megyünk kakilni, de nem mindig produkál. Most is rendben a kakija és mondta a háziorvosunk, hogy akkor megint tejmentes diéta és fél év múlva meglátjuk.A normaflort esszük több mint 2 éve. Most is nagyon görcsöl szegénykém ilyenkor úgy megijedek. A bal bordája alatt és azt mondja hogy így szétmegy két oldalra a fájdalom.Már attól is félek nehogy az a irritabilis bél szindrómája legyen vagy az a crohn betegsége. Nagyon aggódom! Köszönöm a választ2013. szept. 12. 11:03
2/3 A kérdező kommentje:
Tel? Rendelési idő? Hol? Mennyi?
2013. szept. 12. 11:20
3/3 anonim válasza:
Szia, Dr Székely Ivánhoz járok én is hasonló panaszokkal és édesapámat is nemrég műtötte. Nagyon jó orvos szerintem. Nálam most derítette ki, hogy fruktóz érzékeny vagyok, pedig már én is minden rosszra gondoltam. A Budai úti Interspar mögött van a Life egészségcentrum ott rendel, egy vizsgálat 8000 forint, de a kórházban is dolgozik. Én kétszer voltam ott, utána mindig a kórházba mentem hozzá, az asszisztense segített bejutni TB alapon. Ha kell, el tudom küldeni az asszisztense számát privátban.
Üdv, Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!