Milyen betegségek vannak, amik az alábbi tüneteket produkálják? (lent)
Figyelt kérdés
Egy történetet szeretnék írni, de előtte megszeretném tudni, hogy milyen betegség(ek) lehet(nek)az, amikor egy ember: homályosan kezd látni (vagy hallucinál), "elfelejt" járni, ír egy ideg és "lefagy" (mozdulatlan) lesz a kézfeje. Valami ilyesmi bajokra gondoltam. Ezekhez ha tudtok (ha hozzá is kell adni vagy le kell vonni) betegséget, akkor osszátok meg velem kérlek! Nekem elsőnek agy daganat jutott eszembe, ezen kívül esetleg más ötlet? Köszönöm előre is a válaszokat! :)2013. dec. 2. 23:44
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :DDDD főleg, hogy ilyen gyorsan kaptam választ! :D még ötleteket várok!!! Addig legalább utána járok ennek a háromnak! :)
2013. dec. 3. 12:17
5/8 anonim válasza:
Talán menj el orvoshoz.. abból sosem sül ki semmi jó ha az emberek magukat diagnosztizálják.
6/8 A kérdező kommentje:
De ahogy írtam, egy storyt szeretnék írni! Nem én vagyok! :D :) máskor olvasd el amit utána is írtam! ;) de azért evvel is segítettél mert mostanság fogok találkozni egy mentőssel, majd öt is megkérdezem! :) :D
2013. dec. 4. 09:52
7/8 anonim válasza:
Ja, bocsi. Elolvastam, csak elfelejtettem :D Én meg szenilis vagyok :D
8/8 A kérdező kommentje:
:DDD Semmi gond, csak én is elgondolkodtam, hogy most akkor nem írtam volna bele?!! :DDD
2013. dec. 8. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!