Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A nagymamám tüdő daganatban...

A nagymamám tüdő daganatban halt meg. Én is örökölhetem ezt? (többi lent)

Figyelt kérdés

Anyukámat inkább nem kérdezem meg, mert úgyis hazudna meg hülyeségnek tartaná, csakhogy ne foglalkozzak ezzel, de engem érdekel. Hogy tudnám kideríteni, hogy örököltem-e?

15/L

#tüdő #daganat #nagymama #örökölhetem
2013. dec. 2. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyi idosen felesleges majd 20 felett. Elmehetsz tumormarkerre és tudoszoresre. Ha nem dohanyzol és egészségesen élsz kevés az esély a kialakulasra, sőt meg anyukadnak sincs. Ráér később foglalkozni ezzel...
2013. dec. 2. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem az összes nagyszülőm rákos volt, mégsem örököltem egyiket sem. Eddig legalábbis.

Járj el mindig tüdőszűrésre és akkor kiszúrják, ha baj van. Egy 15 évesnél egyébként nem tartom valószínűnek a tüdőrákot. Még 25-nél sem.

2013. dec. 2. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Végülis igen, ezis örökletesbetegség mint sok más betegségis,no para
2013. dec. 7. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:
ha nem dohanyzol nem valoszinu
2013. dec. 26. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:

első hsz!

Nem mehetcsak úgy el valaki tumormarkerre, azt csak azoknak csinálnak akik rákosok, sőt nekik se túl gyakran, meghatározott időközönként, elég költséges is.

Ehhez amúgy is szakorvosi beutaló kell.

2015. máj. 21. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!