Légmellem lehet?
Figyelt kérdés
nehéz a légzés, néha kés szúrás szerű fájdalmat érzek a melkasomba + egy állandó tompa fájdalom, és fehér/átlátszó köpetet köhögök fel! 16/Fiú2013. nov. 19. 19:34
2/6 anonim válasza:
De mitől lenne? Megütötted magad?
3/6 A kérdező kommentje:
Első.. : kb. 4-5 órája!
Második..: nem ütöttem meg, és azért mert egyeznek a tünetek.
2013. nov. 19. 20:13
4/6 anonim válasza:
Létezik spontán légmell is,amikor nem sérülés,hanem a mellhártyát,tüdőt érintő gyulladások miatt is,illetve néhány léghólyag megrepedése miatt is. Menj el orvoshoz! Ne kérdéseket tegyél itt fel,mert nem kapsz megfelelő választ.
5/6 anonim válasza:
Amikor nekem volt,akkor csak nehezen kaptam levegőt és lélegzetvételnél fájt mind a két oldalam.
Én a helyedben AZONNAL orvoshoz mennék nehogy baj legyen.
Ha esetleg ptx akkor összeomolhat a tüdőd és megfulladsz szóval ez nem játék!
6/6 anonim válasza:
Későbbi olvasóknak írom...
Attól hogy az egyik tüdődön ptx alakul ki, nem fogsz meghalni, még ha ököl nagyságúra is megy össze, akkor se.
Engem ptxel 8 óráig nyúztak a Honvédban,mire átküldtek Korányiba szóval nem fogják elkapkodni :D
Viszont nem érdemes várni, el kell vele menni, megnézik, ha ptx akkor kezelni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!