Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bal kar zsibbadás, fájdalom?

Bal kar zsibbadás, fájdalom?

Figyelt kérdés

mostanság sokat zsibbad és fáj a bal karom. igazából főleg mikor ülök vagy fekszek. de nem azért mert úgy zsibbad el hogy azon az oldalon fekszek hanem csak simán.

emellett sokat szédelgek, ha hirtelen hátrafordulok, vagy oldalra, akkor nagyon megszédülök. sokat fáj a fejem is. vannak nőgyógyászati problémáiam, de nem hiszem hogy az összefüggésben lenne a bar kar zsibbadásommal.

nem igen diétázom mostanság, nem étkezem jól, nem mozgok túl sokat, erre is gondoltam.

de mi lehet még a gond? mi okoz ilyen tünetet? főleg a bal kar gondokra és a szédülésre gondolok.

köszönöm előre is a válaszokat

29N

2013. dec. 1. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod? Menj el a háziorvoshoz..
2013. dec. 1. 19:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is a bal karom zsibbad, pedig én rendszeresen mozgok. Voltál már orvosnál? Mit mondott?
2013. dec. 31. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!