Hasmenés esetén be lehet dugni valamivel a végbélnyílást?
Figyelt kérdés
Időnként hasmenésem van és attól tartok, így nem fogok tudni aludni. Ha betömöm valamivel a hátsó felemet, lehet belőle bajom?2013. nov. 28. 22:08
1/10 anonim válasza:
Neked nem. De aki mögötted alszik, annak kilőheted a szemét azzal, amivel bedugaszoltad a popódat, amikor a "matéria" kilővi, mint egy puskagolyót.
3/10 anonim válasza:
Robbantak már fel emberek így. Nagy élmény lehetett utánuk takarítani.
4/10 anonim válasza:
Szerintem inkább aludj a WC-n, és akkor meg van oldva a probléma.
5/10 Monster5 válasza:
Hát ma nagy sz@r napon volt köszi hogy röhöghettem egy jót a kérdéseden és a kommentelőkön :D
7/10 anonim válasza:
A kukorica csuta a legjobb megoldás.
8/10 anonim válasza:
Nem jó emberek, ezeket simán kilövi, mint azt gondolhatjuk is.. először csavarmenetet kellene bele vágni, és szépen belesrófolni egy nagy facsavart. Reggel meg csak kitekeri és kész.
9/10 anonim válasza:
TAFEDIM tea. Ha ezt iszod, akkor olyan érzésed lesz, mintha teljesen bevarrták volna.
Később azonban menj el egy jó homeopátiás orvoshoz. vagy nagyon tudom ajánlani még az ENTEROL kapszulát. Naponta egyszer és akkor elmúlik, abban az esetben is, ha vmi fertőzés volt. vagy ihatnál SMECTA port. vagy széntablettát vehetnél be.
Ui.: ilyen esetben inkább feltennék magamnak egy eldobható pelenkát.
10/10 anonim válasza:
Szerintem már régen alszik egy nagy tócsa kellős közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!