Akinek már volt vesemedencegyulladása! Ti panaszmentesek vagytok azóta?
Figyelt kérdés
Mert nekem volt 3 éve, nem lett megfelelően kezelve és valszinüleg az egész életem fájdalommal kell leélnem. Most elmentem egy magánorvoshoz, de sztem sok mindent nem fog tudni kezdeni velem később se. Amit egyszer elb..ztak azt már nem hozzák helyre, bár ne legyen igazam...2013. nov. 21. 23:02
1/3 anonim válasza:
Hát nincs igazad! :) Hónapokig feküdtem a kórházban a vesegyulladásommal. A professzor megmondta, hogy már teljes életet sosem folytathatok.
Majd gyógynövényekkel próbálkoztam. Sok éven keresztül próbálgattam, mire megtaláltam a megfelelő növényt. Sportolok is és jobb az egészségem jóval az átlagosnál.
Az orvosok nagyon csodálkoztak, hogy ennyire tudtam regenerálódni. És már az erős paprikát is meg tudom enni, anélkül, hogy begörcsölne a vesém. Amit korábban lehetetlennek tartottam. És el is voltam tiltva tőle.
Szóval ne add fel! Csak azt nem lehet helyrehozni, ha késsel érnek hozzád. Amúgy a szervezet, ha megkapja a segítséget sok mindenre képes.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát örülök hogy neked sikerült! :) Szoktam próbálkozni gyógyteákkal én is medveszőlőlevelet ittam legutóbbi húgyúti fertőzésemnél és segített is! Meg szoktam mezei zsurlót. Szedtem a tőzegáfonya kapszulát, de az semmit nem csinált! Neked mi segített?
2014. márc. 2. 12:27
3/3 anonim válasza:
Nekem a nigella sativa olaj segített és a ginseng kivonat. A gyógynövény teák jók, de a hatásuk gyenge a teljes regenerálódáshoz. Így is évekig tartott míg teljesen rendbe jöttem. Neked is sok sikert kívánok hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!