Ha beteg lennél, és a legjobb barátod ezt küldené nektek mit szólnátok?
http://www.youtube.com/watch?v=lssuRpd71Tg&persist_app=1&app..
kb influenza féleség esetén
Ez most egészség vagy politika rovat?
Mit szólnék? Nem állnék többet szóba vele.
A szélsőjobboldalnak szokása minden kis problémából nemzethalált csinálni, nem csoda, hogy egy náthából is halálos betegségről szóló dal jut eszükbe.
Az is hihetetlen, hogy ezt pszeudogótikus rockzenei katyvaszt állami szinten kitüntették.
1: mitől lenne szélsőjobboldali a kárpátia?
Mitől lenne katyvasz a zenéjük?
Minden számukat meghalgattam, de egyikbe se találtam cigányozást, zsidózást vagy egyéb hasonló szélsőséges megnyilvánulást.
A Kárpátia a Jobbik házizenekara, akinek a Gárda indulót is köszönhetjük. Petrás melegügyben pedig elég radikális véleményének adott hangot. Ez az egyik fele.
A másik fele, hogy szerintem a szélsőjobboldali jelzőhöz nem előfeltétel a nyílt rasszizmus. És a szélsőjobb nem is szitokszó feltétlenül. Radikális nemzeti zenekar, a dalszövegek a szélsőjobboldali magyarságképet, nemzettudatot jelenítik meg.
A zene esztétikai minőségéről meg hadd ne álljunk le vitatkozni. Valaki fahangon énekel rá húsz éve lejárt szavatosságú rockzenei alapokra. Szerintem. Neked meg tetszik. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!