Miért jött vissza?
Figyelt kérdés
2 hete körülbelül volt egy nagyon erős mandulagyulladásom, rá ment a fülemre, a nyirokcsomóimra, és azt hittem elmúlik, aztán egyik reggel majdnem félholtan ébredtem fel a fájdalomtól! Kaptam antibiotikumot, 7 napon át reggel és este kellett szedni, és gargalizálót ami nem volt elég, így hagytam is a nehéz időkre egy kortyot belőle. Ez körülbelül 1 hete volt hogy elmúlt a betegség. Most reggel megint úgy keltem fel, hogy a mandulám be van dagadva picit, és nyeléskor érzek pici kellemetlen nyomást! Elegem van, miért jött vissza a betegség?2013. nov. 21. 10:48
1/2 anonim válasza:
Nem vigyáztál eléggé magadra, megint megfáztál, ésd ez egy másik betegség, nem vetted be az össze antibiotikumot (sosem szabad hagyni belőle, mert akkor nem tisztít ki rendesen, az, hogy már jól vagy, nem jelenti azt, hogy leállhatsz a gyógyszer szedésével, azt csak akkor szabad, ha úgymond elfogyott az orvos által előírt adag), allergiás vagy valamire, gyógyszerre (bár akkor a betegséged nem elmúlt volna, hanem rosszabbodik)... hosszú a lista, menj inkább dokihoz.
2/2 A kérdező kommentje:
a betegseg enyhen de zavaroan azota is tart..
2013. dec. 2. 04:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!