Milyen tünet nem hiányozhat kezdeti vakbélgyulladásnál?
Az oldalak össze-vissza írják a tüneteket. Például a hőmelkedés mennyire gyakori? A fájdalmat mindig a jobb alhashoz (Mcburney pont) igazitják, de nem fájhat tőle a hát vagy a baloldal?
Betegségen átesettek és nem átesettek véleménye is érdekel, mivel ez egy népbetegség, és sok embernek fontos lehet.
(Tudom vannak fent itt már kérdések, hogy "Mik a tünetek?" de azok az emberek csak lusták voltak guglizni, de én tapasztalatokra és véleményekre építek és nem internetes írásokra amik többnyire annyira jelentkeznek meg, mint a gyógyszer mellékhatások.)
Szerintem ez mindenkinél más. De, ha úgy érzed, hogy bazira fáj, akkor menj el orvoshoz, nehogy tényleg az legyen és perforálódjon.
De, ha nő vagy, az is lehet, hogy csak érzed a peteérésedet és a petefészked fáj, sajog. Ekkor is elmehetnél pl. nőgyógyászhoz.
(és figyeld meg a tested: más dolog is szokott fájni ugyanazon az oldalon? Pl. ha jobb, akkor máj, epe? Mert azt is javasolnám, hogy menj el egy homeopátiás orvoshoz: meg fog gyógyítani!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!