Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Haj hullás? Vissza fordítható?

Haj hullás? Vissza fordítható?

Figyelt kérdés

2 évig volt 1 rossz fogam. Ezt most Szeptember 10.én kimütötték (sipoly volt benne (gyulladás)). Meghullott a hajam elöl középen. És szeretném kérdezni mennyi idö mire visszanö vagy elkezd nőni? Mit tehetek még mellette hogy jobb legyen? ( Reggelente én mindig soskzor vizeztem hogy fleállitsam pedig tök dus puha hajam volt mostmár csak dus ) lehet ez is betett neki.. :S

Köszi a segítséget!

2013. nov. 19. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Legalább fél év mire visszanő, de inkább több. Erős paprikával kenegesd, az fokozott vérbőséget idéz elő, ezáltal serkenti a hajhagymák működését. Nem vicc, nekem használt!
2013. nov. 19. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! : )
2013. nov. 20. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban kapható ricinusolaj . Egy keveset langyosíts meg , keverj hozzá egy tojássárgáját . Kend a fejbőrödre , tegyél rá alufóliát,hagyd fennt olyan másfél , 2 órát . És mosd le . Ettől gyorsabban fog nőni :) de persze ne egy alkalom után akard észrevenni,1 hónap után , ha folyamatosan használod,talán látni fogod :) Mindig hajmosások előtt használd .
2013. nov. 20. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!