Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szed valaki PPI gyogyszert?...

Szed valaki PPI gyogyszert? (rabyprex)

Figyelt kérdés
Miota szedem ugy erzem folyton korog a gyomrom es nem tudok jollakni...van mas is igy ezzel?
2013. nov. 19. 14:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én szedek, de nem érzem, hogy nem tudnék jóllakni. Sőt, egyáltalán nem vagyok nagy evő.
2013. nov. 19. 14:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez refluxra ill gyomorsavra van ?
2013. nov. 19. 14:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az van ráírva, hogy gyomornedv ellenálló tabletta.
2013. nov. 19. 14:48
 4/14 anonim ***** válasza:

Akkor én is azt szedek ...

Még csak egy hete.Esomeprazol sandoz-t.Utóbbi időben állandósult torokégésemmel ,+ mert időnként csomót érzek a torkomban és van mikor visszafolyik egészen magasan a torkomba a sav .. Szóval elmentem a gégészetre aki zserint ez reflux. A pár nap alatt mióta a gyógyszert szedem mintha jobb lenne ,az égő érzés is megszünt ... Jóllakni ? Alig merek múlt hét óta enni is :D .

2013. nov. 19. 14:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Hhogy enni sem mersz?
2013. nov. 19. 15:13
 6/14 anonim ***** válasza:
:D ... Mert még annyira tájékozatlan vagyok ..azt sem tudom nálam konkrétan mit nem bír a gyomrom .2 héttel ezelőtt eszembe sem jutott ,hogy én is refluxos lehetek .A dokinő persze mondta mik a kerülendők .. de akkor is .Lehet én parázom túl ezt az egészet ,hiszen ez állítólag ma már népbetegség. Te /ti egyébként mikor veszitek be a gyógyszert ? Van jelentősége ,hogy reggel vagy este ?
2013. nov. 19. 15:22
 7/14 anonim ***** válasza:
Controlocot szedtem 4 hónapig, én is állandóan éhes voltam, képes voltam az utcán is enni ha megláttam egy sütődét, azonnal vettem valamit.
2013. nov. 19. 15:25
 8/14 A kérdező kommentje:
En reggel szedtem ee abbahagytam.naon ehes vaok tole raadasul megnott az etvagyam is
2013. nov. 19. 15:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te is a refluxosok táborát erősíted ? Hogy vagy most ,hogy abbahagytad ? Ami még érdekel ,hogy a nem javallott ételek/italokat teljesen mellőztétek,vagy odafigyeléssel ,kis mennyiségben azért fogyasztjátok ?
2013. nov. 19. 15:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Ln reggel és este is szedtem, majd 3 hónap után átálltam a napi 1 tablettára, azt reggel szedtem be.

Egyél nyugodtan bármit ami nem okoz savat, nekem a paradicsomos ételek, tejföl, kávé és a csokoládé okozott erős gyomorégést, no és a csípős és a fűszeres, zsíros ételek.

2013. nov. 19. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!