Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Uszodaszemölcs természetes...

Uszodaszemölcs természetes gyógymóddal?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok.

elmentem a börgyogyászhoz aki nagyitoval kb egy tizedmásodpercig nézte meg a pöttyeimet mad közölte h valoszinü allergia felirt rá 2x2 doboz krémet és sprét( gentamic-wagner,oxycort)

potom 6000be kerül kb.

eszem ágában sem volt kiváltani mivel nem terjedt el régota, csak ott vannak gondoltam majd elmulik,mint minden aprobb allergia.

viszont ma találtam rá hogy basszus szerintem ez simán uszodaszemölcs gyanus is volt hogy allergiárol beszél mikor szemölcs jellegü.

visszamenni eszembe sincs, kapargatni stb szintén nem, olvastam h vannak természetes gyogymod is sikeres tud lenni de részleteket nem nagyon találtam.

valakinek tapasztalata hogy milyen természetes gyogymod hat rá?orvoshoz eszem ágában sincs menni, ha ajánlotok természetgyogyászt pesten az is jo nekem.

#uszodaszemölcs #természeses gyógymód
2013. nov. 18. 11:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!