Begyulladt a varrat?
Figyelt kérdés
11 napja mutottek felszini melanomaval, anyajegybol alalkult ki a mellemen. A tegnap vettem eszre kotozeskor h egy-egy varrat be van pirosodva kicsit, ez baj? Anyum szerint azert mert gyogyul a seb es huzza a varratot ossze, ezert feszul es piros. De felek nehogy vmi komolyabb baj legyen mert igy is megszenvedtem vele rendesen. Ti tapasztaltatok mar ilyesmit?2013. nov. 11. 11:57
1/7 anonim válasza:
Nem tudsz elmenni a bőrgyógyihoz megkérdezni?
De az elején még piros szokott lenni
3/7 anonim válasza:
Mikor kivették a varratot utána már
egyre kevésbé szokott piros lenni-
4/7 A kérdező kommentje:
csutortokon kell menjek varratszedesre, sajnos a dokim eleg messze van...
2013. nov. 11. 12:10
5/7 anonim válasza:
Mikor nekem volt varrat, én kicsit
(a környékét a sebnek) bebetadinoztam-
6/7 anonim válasza:
Nem "húzott" a varrat
Már nagyon jó volt, mikor kivették
Utána jobban gyógyult
7/7 A kérdező kommentje:
allandoan le van kotve, es betadinal tisztitom en is, csak kicsit piros a varratnal, meg nem veszes, csak inkabb megeloznem a bajt :( mert remalom volt ez az egesz. Amugy nekem 2 het utan kell kivegyek a varratot, egyesek szerint ez is sok ido.
2013. nov. 11. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!