Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? Miert van ez?

Mit tegyek? Miert van ez?

Figyelt kérdés
3 hete betegeskedek. Elmentem dokihoz, kaptam antibiotikumot. 1 het alatt jobban is lettem, de nem tartott sokàig. Következő héten megint elmentem dokihoz mert lázas is voltam. Azt mondta, hogy nem ír most ki antibiot. Azon a héten még 1 x voltam nála, mert teljesen elment a hangom. Elküldött fül orr gégészetre, kiderult, hogy hangszalgyulladasom van. Hètfőn vissza kellett mennem kontrolra. Mondta a dokim, hogy jól vagyok és szedjek immunerősìtőt. Betartottam mindent. De! Tegnap megint nagyon rosszul lettem. Lázas voltam egy kicsit, és megint fàj a torkom. Most is van hőemelkedèsem. Most megint menjek el dokihoz? Már annyira hülyèn èrzem magam, hogy 3hét alatt 4x jártam dokinál. Szerintetek menjek el megint, vagy majd jobb lesz? Nem tudom mit tegyek. Félek, hogy a dokim már hülyének néz.
2013. nov. 9. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el a dokihoz. Szedjél nagy adagban C vitamint és igyál sok teát.
2013. nov. 9. 21:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!Az antibiotikum kiölte a hasznos bélbacikat, azaz legyengítette az immunrendszeredet és így könnyebben elkaphatsz bármit.Ezért szükséges a probiotikumokkal a hasznos bélflóra helyreállítása. Csak minőségit,több fajtát nagy csíraszámban tartalmaót érdemes fogyasztani.Valóban erősítsd meg az immundendszeredet természetes alapú vitaminokkal, ásványokkal.Ha nem gyógyulsz, akkor menj vissza hozzá.Jobbulást!
2013. nov. 9. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!