0.25 mg Frontin? Első bevétele milyen hatással volt rátok?
Figyelt kérdés
Pánik beteg vagyok, a pszichiátrián kaptam 2 fajta gyógyszert, frontin 3x1 rexetin 1x1 mint kiderült a rexetint nem szabad a frontinnal párosítani mert sokkal súlyosabb lesz a betegség! Félek bevenni a frontint mert amúgy se szeretem a gyógyszereket, de kéne néha egy kis segítség. Azért fordulok hozzátok, hogy mik a tapasztalataitok az első gyógyszer szedése alatt? mit éreztek vagy mit nem?2013. nov. 7. 08:33
1/4 anonim válasza:
Az első 0,25-ös frontintól elaludtam ülve. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm első kommentelő.
2013. nov. 7. 09:18
4/4 anonim válasza:
Én gyakorlatilag semmit nem éreztem tőle!Azt pláne nem, hogy jobban lennék...
Én Nevotenset (bétablokkoló) szedet csak.Az segít, hogy a pánik, szorongás ne terhelje a szivem és ne vigye fel a vérnyomásomat na és ennek is van nyugtató hatása, csak ez nem az agyra hat.Nekem ez nagyon bevált.Mellette ha szükséges, nyugtató teákat iszom, gyógynövényekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!