Rezgő mobil érzés a mellkas bal oldalán?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég fura fájdalom panaszmentes érzés, de annál inkább furcsa. Az érdekelne, valaki érzett e már ilyet, volt e valamilyen orvosnál? 3. napja érzem, de csak akkor ha berángatom a mellem, vagy a bicepszem, vagy a bal lábfejemmel a cipő orrával koppantok egyet a földön. Mintha berezonálna. Nagyon érdekes fura és ilyesztő is egyben. Inkább rezonálás mint mobil rezgés. Egy kardiológiai oldalon egy orvos azt mondta, biztos nem kardiovaszkurális probléma. Nemrég voltam EKG-n neg. Szív UH neg. Hasonló furcsa emberek vannak rajtam kívül? UFO-k vagyunk??? :DDDD2013. nov. 4. 12:50
1/17 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy pánikolok egy kissé és szorongok is néha, de már röhögök az egészen, hogy mit képes produkálni a testem. Szedek magne b6-ot. Napi 2-3 szem. Ez túladagolás esetleg b6-ból? Vagy a frontin miatt lehet? Lehet ez hallucináció?
2013. nov. 4. 12:53
2/17 anonim válasza:
Azt hittem egyedűl vagyok ezzel a problémával.Nekem évente és általában ősszel és télen van ez a furcsa érzés.Tart kb 2-hétig aztán elmúlik.
3/17 mantis religiosa válasza:
Egy a lényeg, orvoshoz ne menjetek, mert kimutat valami gyógyíthatatlan kórt, aztán életetek végéig gyógyszereken fogtok élni és szenvedni fogtok azok mellékhatásaitól!
4/17 A kérdező kommentje:
Szia első. Voltál vele orvosnál? Ha igen mit mondtak rá? Nekem pl most egy 3 napi kardio edzestol johetett talan ki. Nem tudom egyszerűen hova tenni. Idegesít nagyon. Főleg vezetés közben mikor rázködik az autó így én is és ebbol adodoan ez.is jon...
2013. nov. 4. 15:49
5/17 anonim válasza:
Nem voltam vele soha,pedig lassan már 10-éve elő jön.Voltam másból kifolyólag teljes kivizsgáláson,akkor egyszer meg emlitettem,de különösebben nem foglalkoztak vele.Egyébként már megszoktam,de az első években nagyon zavaró volt.
6/17 anonim válasza:
Valakivel érzékeken túli kapcsolatba kerültél, és energiát küld neked. Fogadd örömmel és szeretettel. Leginkább félelem nélkül. Jóakaród.
7/17 anonim válasza:
Ilyeneket én is érzek már hosszú évek óta. Olyan mintha egy ér remegne. Vélhetőleg idegi alapon van.
8/17 A kérdező kommentje:
Szia hatodik válaszoló. Ne haragudj a félig pontozásért telefonról véletlen volt. Hogy érted amit írtál? Bővebben tudnál rólla mesélni?
2013. nov. 6. 00:39
9/17 anonim válasza:
ez igy nagyon keves ahhoz, hogy valaki megmondja, mi a problema... lehet pl pitvari flutter, ami eleg komoly dolog...
10/17 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen de egy hónapig,olyan mintha egy ér remegne a szívemben,orvos nem szólt rá semmit. Volt ekg meg ilyenek valszeg a stressztől van,de azért elég para tud lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!