Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rezgő mobil érzés a mellkas...

Rezgő mobil érzés a mellkas bal oldalán?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég fura fájdalom panaszmentes érzés, de annál inkább furcsa. Az érdekelne, valaki érzett e már ilyet, volt e valamilyen orvosnál? 3. napja érzem, de csak akkor ha berángatom a mellem, vagy a bicepszem, vagy a bal lábfejemmel a cipő orrával koppantok egyet a földön. Mintha berezonálna. Nagyon érdekes fura és ilyesztő is egyben. Inkább rezonálás mint mobil rezgés. Egy kardiológiai oldalon egy orvos azt mondta, biztos nem kardiovaszkurális probléma. Nemrég voltam EKG-n neg. Szív UH neg. Hasonló furcsa emberek vannak rajtam kívül? UFO-k vagyunk??? :DDDD

2013. nov. 4. 12:50
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ez már egy nagyon régi kérdés, de próbálkozom, hátha valaki azóta megtudta, hogy mi ez az érzés. Ugyanis nekem is ilyenem van! Néhány napja ha előre hajolok elkezd "rezegni a mobil". De néha csak úgy spontán is előfordul. Nem fáj, nem vagyok rosszul. Csak irtó fura.
2016. ápr. 18. 10:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Ilyet én is érzek és valóban ha esetleg rosszul hajolok le akkor olyan érzés mintha "beszorulna" a szívem.
2016. ápr. 18. 12:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Még annyit, volt amikor nevetés közben éreztem.
2016. ápr. 18. 12:01
 14/17 anonim válasza:
Velem is mindíg ez van. Kb. 2hete kezdődött, és azóta mindentől, ha nyugodt vagyok, ha ideges. Valaki esetleg rájött közben hogy mi ez? Mert nagyon félek, és bár nem fáj, nagyon félelmetes. Orvoshoz ment valaki?
2017. jan. 3. 14:40
 15/17 esgab válasza:

(Férfi/44) 5 éve volt először pánikrohamom, előtte azt sem tudtam mi ez a betegség. Kb. 1 hónapja jelentős stresszel élek családi problémák miatt és nálam is előjött több más idétlen testi tünet mellett ez a remegő szarság, bár nekem van, hogy a menetirány szerinti jobb mellemben is érezhető néha csak nem tudom eldönteni, hogy a bordámon kívül vagy belül van-e ez a jelenség. 5 éve szedek minden reggel 0.25mg XANAX-ot, ha nincsen semmi tünetem most, hogy rezonálgatok szedek napközben is. Fél óra múlva elmúlik és ameddig egy 0.25-ös XANAX hatása tart addig OK. Nekem (röhejes kicsit) a heregolyómtól kisugárzó nyilallás van újabban a mellkasom felé olyan intenzíven, hogy nem tudok csak boxeralsóban létezni mert az érintés okozza a jelenséget.

FONTOS!!!! Családban, ismerősi körben többen szednek XANAXOT aminek bár az összetevője a gyógyszerkönyvben pontosan(!!!) ugyanaz mint a FRONTIN-nak mindenki szerint SOKKAL JOBB ÉS HATÉKONYABB GYÓGYSZER!!!!!

2018. jan. 21. 07:41
 16/17 anonim ***** válasza:
10es vagyok majdnem 4 éve írtam ide,na szóval,nálam valószínűleg a túl sok vérmyomáscsökketnő okozta ,4 félét szedtem azóta semmit és el is múlt.
2018. jan. 22. 14:29
 17/17 SoulReaper0603 válasza:
Nekem is megjelent ez a rezgő érzés 2 napja és fogalmam sincs mi lehet. De megpróbálok utána járni. Volt egy olyan pánikroham szerűm, azóta tapasztalom ezt. Sokat stresszelek+évek óta "krákogok" mert folyamat termelődik a torkomon valami cucc, ami eléggé makacs.. eléggé Sokat terhelem a tüdőmet ezzel. Kérek majd időpontot kardiológiára hátha tudnak valamit mondani róla. Van egy Discord szerveren amit azért hoztam létre, hogy akinek hasonló tünete van be tud lépni aztán meglehet osztani tapasztalatokat, lényegében bármilyen téren. Nyugodtan csatlakozz, hátha kiderül mi lehet az oka. [link]
2023. nov. 24. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!