Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan tudnek holnap reggelre...

Hogyan tudnek holnap reggelre belazasodni?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kivancsi, hogy hogyan, es mivel tudnek reggelre belazasodni? tulajdonkeppen nagyon hanyingerem van, es osszevissza remegek.es a laz segitene arra, hogy itthon maradhassak.(suli):l
2013. nov. 6. 01:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miből fogtok írni holnap?
2013. nov. 6. 01:11
 2/9 A kérdező kommentje:
tortenelem.xdd
2013. nov. 6. 01:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy am? Fiú/lány?

Én amikor le akartam betegedni, ilyen időben kiálltam 10 percre pizsiben a hideg szélbe. :D De nem ajánlom, mert a végén tényleg megbetegszel :)

2013. nov. 6. 01:19
 4/9 A kérdező kommentje:
14.lany:) ahh..mindegy.majd szinlelem valahogy itthon.:l
2013. nov. 6. 01:28
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Majd a mekiben is csináld ezt, ha aznap a sütőnél lennél.
2013. nov. 6. 02:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha hányingered van és remegsz, és ez marad reggel is az szerintem már épp elég ok lehet. Esetleg mondhatod, hogy a hasad is nagyon fáj és szédülsz, azok még hozzá szoktak tartozni az ilyen pánikszerű, szorongásos tünetekhez.

De inkább menj be és írd meg a dolgozatot, tudom nem leszek népszerű, de olvasd át és jegyzetelj, ha kell puskázz és hozz össze valamit. Ha csak emiatt nem mész be azt bánni fogod (tapasztalatból mondom), ráadásul lehet később bepótoltatják veled, vagy esetleg kihívnak felelni, hogy neked is meglegyen a jegyed. Másrészről az sem a világ vége ha esetleg rossz lesz, majd kijavítod a többivel. Szülőit semmiképp se pocsékolj el ilyesmire, mert lehet még olyan bajod, amikor tényleg nem tudsz kimenni a házból még az orvoshoz sem, vagy ha esetleg olyasmi miatt akarnád kivenni, hogy egész nap otthon maradhass (pl. rosszul voltál éjjel, semmit sem aludtál és semmire sem vágysz jobban, minthogy délig aludhass nyugalomban).

Orvosi igazolásért meg már körülményesebb elmenni ráadásul akkor ő valószínűleg több napra kiír, és akkor sok lesz a hiányzásod. Ha pedig mégis bemész másnap, akkor mindenki tudni fogja, hogy csak a dolgozat miatt nem mentél és egy idő után még a tanárok is kibeszélnek...

Menj be inkább, aztán lesz, ami lesz. Még az is lehet, hogy szerencséd lesz és nem írtok valami miatt. :)

2013. nov. 6. 02:56
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Töri? Egy óra alatt megtanultad volna... Ne bújj ki a felelőség alól, az élet nem erről szól...
2013. nov. 6. 02:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fürödj meg forró vízben majd takaró meg pizsama nélkül aludj a nyitott ablak alatt. Ha fokozni szeretnéd, még a hajad is mosd meg. Fini kis tüdőgyuszi, legalább két hétig nincs suli, és fekhetsz, kedves emberek látnak el, a kórházban.
2013. nov. 6. 06:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként meg, annyi erővel, amivel itt, hajnalban a gépet nyomogatod, már rég megtanultad volna azt a kis anyagrészt.
2013. nov. 6. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!