Mi lehet a bajom?
Egyszer médiaórán elkezdtük nézni a Volt egyszer egy vadnyugat-ot. Semmi bajom nem volt.de a közepénél hirtelen a látásom megromlott.Olyan volt mintha a Nap-ba vagy egy égibe néztem volna.Elkezdtem szédülni és furcsa hőhullámokat éreztem.(ez kb 5-7 percig tartott)aztán amilyen gyorsan jött úgy gyorsan ment.Azóta egy kicsit fáradt vagyok.
Tegnap is történt valami.A látásom hason lett.(most enyhébb volt)Elkezdett sajognia fejem,de csak a baloldala .1-2 perc elteltével kimentem a nappaliba és már majdnem megbotlottam a lábamban.(kicsit nehéz volt irányítani)Lefeküdtem és elkezdett zsibbadni a kezem.Enyhe zsibbadásról lehet beszélni.A zsibbadás a testem jobb oldalán volt.(Kicsit hülyén fogalmazok,bocsi)A kezemtől a homlokomig terjedt a zsibbadás,de szép lassan.Mire odaért a homlokomhoz már a kezem nem volt elzsibbadva.
(Csak délben ettem egy kis levest ha ez számít)
esetleg próbálj visszaemlékezni, mi játszódott a filmben, mikor először tapasztaltad a látásromlást
Ill. szintén keresd a szituációt, amiben ez a fejfájás, zsibbadás kezdődött.
Zsibbadás nem egy happy dolog((((
Táplálkozás tekintetében pedig nem valami sok egy tányér déli leves( Folyadék (viz) pótlásra mindig figyelj.
Ha továbbra is fenn áll ez a zsibbadás, én elmennék dokihoz. Otthon nem szóltál, hogy valami nem jó érzésed van? Legalább tudjanak róla!! nem?
Komplikált migrénnél lehet ilyen, ideggyógyászati vizsgálat eldönti.
De van akinél feszültség, félelem is kiválthat hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!