Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Néhány napja fáj alul a hasam, hol a köldökömnél, hol lejjebb, ilyen görcsös szerű fájdalom. Néha fáj a pisilés is, olyankor bele nyilal. Szerintetek mi lehet? Tudom elkéne mennem vele orvoshoz, de szombat van. Nem szívesen látogatom meg az ügyeletet. Persze ha rosszabb lesz akkor muszáj leszek elmenni.2013. nov. 2. 09:33
1/5 anonim válasza:
Húgyuti fertőzés, felfázás, nemiszervi fertőzés.
2/5 anonim válasza:
Ha ma nem is, de hétfőn mindenképpen menj orvoshoz, addig is igyál nagyon sokat. Persze ha véletlenül véreset pisilnél, akkor muszáj ügyeletre menned!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tippeket. Végül voltam ma orvosnál, mert egyre rosszabb lett. A vizeletem tele van baktériummal meg minden mással, egy jó ki felfázást szedtem össze, ami rá ment a vesémre.
2013. nov. 2. 16:37
4/5 anonim válasza:
2. vagyok. Látod, jó hogy elmentél. Mielőbbi gyógyulást és minden jót kívánok Neked!!! :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. nov. 2. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!