Széklet változás, miért?
Szeptembertől észrevettem hogy a székletem elváltozott, sárga színűre, és lágyra. Nem nagyon foglalkoztam vele, gondoltam majd biztos elmúlik, utána még sem múlt aggasztott hogy ez miért van és mivel már a legkisebb jeltől is megijedek legyen szó akár miről, elmentem a háziorvoshoz, aki gyógyszert írt fel rá mondta hogy majd elmúlik nincs semmi baj. Utána megint nem foglalkoztam vele nem volt hasmenésem se székrekedésem semmi csak a színe zavart mert nem változott vissza.
1 hete úgy ébredtem hogy hasmenésem van egy nap 10x voltam wc-n, amint ettem, vagy ittam vizet/teát úgy jött is ki, semmi nem maradt meg bennem, és vízszerű hasmenés volt.
Elmentem az orvoshoz felírta ugyanazt mint amikor először elmentem: Normix tablettát, normafolore-t, magne b6-ot(folyadék), és szén tablettát.
Már szedem 5 napja őket hasmenésem elmúlt nincsen, DE színe még mindig sárga(szinte majdnem citromsárga).
Ha valaki tudna ebben segíteni, hogy miért azt nagyon megköszönném mert meg vagyok ijedve, utoljára a nyáron volt normális a székletem színe. És 2 hétre el kell utaznom külföldre, de így félek hogy valami súlyos bajom van. (Más tünetem nincsen) Mit tegyek?
17 éves lány.
ÉN CSAK feltettem itt egy kérdést, hogy hátha volt valakinek hasonló esete, és tudna segíteni, azért írtam ide.
Egyébként az orvos mint már leírtam azt mondta hogy nincs semmi baj, sőt másodjára visszamentem akkor meg azt mondta, "ó majd elmúlik, biztos az antibiotikum miatt van" ami kizárt mert mi előtt nem szedtem már akkor is olyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!