Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozza ezt, mi lett velem?

Mi okozza ezt, mi lett velem?

Figyelt kérdés
ma bevettem kb 10 gyógyszer meg elkezdtem vagdósni amagat....és szédülök meg álmos vagyok az gyogyszrek miatt és ha elalszom akkor mi van?(éhgyomorra fettem be őket)

2013. okt. 23. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

AZONNAL MENJ A KÉSZÜLTSÉGRE GYOMORMOSÁSRA!!!

Ne szórakozz, indulj! Ha van veled valaki, kérd meg, hogy vigyen be! Autóval egyedül ne indulj el! Ha nem tudsz elmenni, hívj mentőt, de mindezt lehetőleg fél percen belül!

2013. okt. 23. 13:14
 2/10 A kérdező kommentje:
szia köszi ....de nem tudtam elmenni mert tök egyedül vagyok itthon annyira sédültem meg álmos voltam szóval aludtam
2013. okt. 23. 17:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy még élsz. De azért ilyet máskor ne...
2013. okt. 23. 21:04
 4/10 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy meghalhattam volna de nemtudom miért lettem hirtelen iszonyúan fáradt,meg szédültem meg alig áltam a lábamon
2013. okt. 23. 22:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk 10-féle gyógyszertől még jó hogy nem kezdtél el táncikálni. Szerinted nem attól szédültél és kábultál el? Örülj, hogy csak elaludtál... Különben mi késztetett erre az értelmes cselekedetre?
2013. okt. 23. 22:50
 6/10 A kérdező kommentje:
az hogy exemet még szeretem és mondta hogy ő is ....aztán ma meg már máss csajjal van...meg apám fojton ordítozik anyám szarik a fejemre 2x elhagyott egymás után
2013. okt. 23. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Még mindig nem látom az összefüggést. Ha lelki problémáid vannak, azt oldd meg szakember segítségével, nem ilyen önpusztító ökörségekkel.

Elhiszem, hogy nem könnyű az életed, de a megoldást kell keresni, nem a menekülést. Úgyhogy kérlek, máskor ne így próbáld megoldani, ha nagyon eleged van mindenből.

2013. okt. 23. 23:23
 8/10 A kérdező kommentje:
más megoldást nem látok....mert elcsesztem mindent érted mindent.....van 3 új vágásom olyan érzés hogy megérdemeltem amit kaptam magamtól mert az én hibám hogy tönkrement minden
2013. okt. 24. 10:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy elcsesztél mindent, nem azt jelenti, hogy a továbbiakban is el kell cseszned mindent. Elhatározás kérdése, hogy mától úgy élsz, hogy ne kelljen magadat hibáztatni!
2013. okt. 24. 11:03
 10/10 A kérdező kommentje:
próbálok de nem megy
2013. okt. 24. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!