Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csinálnak velem? Nagyon...

Mit csinálnak velem? Nagyon fog fájni? 18/L

Figyelt kérdés
Eléggé elhúzódott a megfázásom, aztán röntgenre kellett mennem, és kiderült, hogy arcügeggyulladásom van. És holnap elküldtek a fülészetre. Hogy szedik ki a váladékot, amivel tele van az arcüregem? Nagyon félek :(
2013. okt. 10. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
homlokodba dugnak egy tűt és kiszivják.
2013. okt. 10. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:
nem tudom, de cuki, ahogy így izgulsz.
2013. okt. 10. 17:45
 3/10 anonim válasza:
Korábbi tapasztalataim szerint orrüregen keresztül vezetnek csövet az arcüregbe, azon keresztül csapolják le. Nem lesz kellemes, valószínű utána is érzékeny lesz egy darabig. Félni azért nem kell. Kitartás :)
2013. okt. 10. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Az arcüregből orrszívóval mint a kisgyerekeknek.

De azt elvileg nem a fülészeten csinálják, a háziorvos is meg tudja oldani. A fülészet hallatán (láttán) én arra gondoltam hogy a füled is be lehet gyulladva, ez esetben előfordul hogy felszúrják, azaz egy tűvel kis lyukat ütnek a dobhártyán, hogy a genny kifolyhasson és a nyomás kiegyenlítődjön. Ez kellemetlen de nem fáj különösebben.

De mivel arcüreggyulladást írtál, ha nem érinti a füledet akkor csak kiszívják. Csak nem értem hogy akkor miért a fülészetre küldenek.

2013. okt. 10. 17:57
 5/10 A kérdező kommentje:
arcüreggyulladás igen, én sem értettem hogy miért a fülészetre küldtek, de már kezdem sejteni sajnos, és még jobban izgulok :/
2013. okt. 10. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Fel fogják szúrni (egy vastag tűvel átütik a porcot az orrodon keresztül, és lecsapolják a gennyet). Szar érzés, de nem igen fogsz belehalni. Gondolj arra, hogy ez lesz a legkisebb problémád az életben!
2013. okt. 10. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:

4. vagyok

Amúgy inkább megkönnyebbülés érzés lesz amikor már szívják, hogy nem nyom, nem feszít a genny.

2013. okt. 10. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi van az arcüreg rtg leleten?

Ha nívó van azt lehet hogy kimossák, ha homogénen fedett melegíteni kell, ha nyálkahártya megvastagodás van légszegénységgel, azt is melegíteni kell.

2013. okt. 10. 19:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Az nem csak fülészet, hanem fül-orr-gégészet.
2013. okt. 11. 06:42
 10/10 A kérdező kommentje:
igen, fül orr gégészet, ott voltam ma. be kell fekündöm pár napra majd a kórházba, műteni fognak és koponya ctre is küldtek.
2013. okt. 11. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!