Mit javasoltok virusos fulgyulladasra?
Torokgyulladasom volt aztan atment virusos fulgyulladaba. ma allapitotta meg a doki, azt mondta eltarthat 10napig is. Algopyrint irt fel,. Ti esetleg tudnatok javasolni valami gyorsabb, hatekonyabb modszert a gyogyulasra, mert ez mar nagyon elhuzodik es sajnos a 3eves lanyomnak is helyt kell allni itthon.
O ragasztotta ram az ovibol, de szerencsere neki csak a torka fajt es mar meggyogyult. ellenben en 2 hete beteg vagyok, a fulem tegnap kezdodott, mikozben a natha is megvan
Koszi, hogy irtal'
Voltam ugyeleten es valoban bakterialis fertozes. El volt a doki csodalkozva, hogy cataflamot javasoltak, hat ha mondtam is volna neki, hogy calmopyrin mellett voksolt a tegnapi doki, csak jon a hetvege is keresemre felirta a cataflamot.
Szoval kitisztitottak az ugyeleten a fulem, leszivtak a gennyt, es kaptam a fulembe antibiotikumos vattat, holnap ki kell cserelni egy masikra.
Azért írtam neked, hogy fülgyulladást inkább baktérium szokott okozni vagy valóban tényleg, ha nem levegőzik rendesen az orr, akkor abból is lehet savós középfülgyulladás.
De vírusos fülgyulladáson én csodálkoztam. A Calmopyrinen meg pláne.
De ez is azért elég felháborító, hogy elmész egy szakorvoshoz és nem tudja megállapítani, hogy mi bajod van...
Amúgy jobbulást kívánok, most már biztosan rendbe jössz!:)
Valoban felhaborito, hogy a szakorvos nem ismeri fel a problemat. Az a gond, hogy hetfon is fog kelleni menni, hogy kicsereljek az antibiotikumos vattat es akkor o rendel.Ezekutan nem merek menni hozza, mas meg nem lesz a keruletben.
Akinel ma voltam ugyeleten o korhazban rendel, de csak egyszer egy heten. Ugyhogy meg nem tudom, hogy lesz.
Mindenesetre most is alig hallok nagyon be van dugulva a fulem, valoszinu mar megint felhalmozodott a genny.
azt mondta ma az orvos, hogy a sos borogatas a probleman nem segit, de ha jobban erzem tole magam hasznalhatom.
Kicsit el is bizonytalanodtam, hogy a melegben nem terjednek e jobban a bakteriumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!