Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit javasoltok virusos fulgyul...

Mit javasoltok virusos fulgyulladasra?

Figyelt kérdés

Torokgyulladasom volt aztan atment virusos fulgyulladaba. ma allapitotta meg a doki, azt mondta eltarthat 10napig is. Algopyrint irt fel,. Ti esetleg tudnatok javasolni valami gyorsabb, hatekonyabb modszert a gyogyulasra, mert ez mar nagyon elhuzodik es sajnos a 3eves lanyomnak is helyt kell allni itthon.

O ragasztotta ram az ovibol, de szerencsere neki csak a torka fajt es mar meggyogyult. ellenben en 2 hete beteg vagyok, a fulem tegnap kezdodott, mikozben a natha is megvan

2013. okt. 11. 10:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Koszi, hogy irtal'

Voltam ugyeleten es valoban bakterialis fertozes. El volt a doki csodalkozva, hogy cataflamot javasoltak, hat ha mondtam is volna neki, hogy calmopyrin mellett voksolt a tegnapi doki, csak jon a hetvege is keresemre felirta a cataflamot.

Szoval kitisztitottak az ugyeleten a fulem, leszivtak a gennyt, es kaptam a fulembe antibiotikumos vattat, holnap ki kell cserelni egy masikra.

2013. okt. 12. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért írtam neked, hogy fülgyulladást inkább baktérium szokott okozni vagy valóban tényleg, ha nem levegőzik rendesen az orr, akkor abból is lehet savós középfülgyulladás.

De vírusos fülgyulladáson én csodálkoztam. A Calmopyrinen meg pláne.

De ez is azért elég felháborító, hogy elmész egy szakorvoshoz és nem tudja megállapítani, hogy mi bajod van...

Amúgy jobbulást kívánok, most már biztosan rendbe jössz!:)

2013. okt. 12. 11:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Valoban felhaborito, hogy a szakorvos nem ismeri fel a problemat. Az a gond, hogy hetfon is fog kelleni menni, hogy kicsereljek az antibiotikumos vattat es akkor o rendel.Ezekutan nem merek menni hozza, mas meg nem lesz a keruletben.

Akinel ma voltam ugyeleten o korhazban rendel, de csak egyszer egy heten. Ugyhogy meg nem tudom, hogy lesz.

Mindenesetre most is alig hallok nagyon be van dugulva a fulem, valoszinu mar megint felhalmozodott a genny.

azt mondta ma az orvos, hogy a sos borogatas a probleman nem segit, de ha jobban erzem tole magam hasznalhatom.

Kicsit el is bizonytalanodtam, hogy a melegben nem terjednek e jobban a bakteriumok.

2013. okt. 12. 14:04
 14/14 A kérdező kommentje:
egyre kevesbe hallok a fulemmel. Szerinted nem kellene meg ma este visszamenjek?
2013. okt. 12. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!