Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit javasoltok virusos fulgyul...

Mit javasoltok virusos fulgyulladasra?

Figyelt kérdés

Torokgyulladasom volt aztan atment virusos fulgyulladaba. ma allapitotta meg a doki, azt mondta eltarthat 10napig is. Algopyrint irt fel,. Ti esetleg tudnatok javasolni valami gyorsabb, hatekonyabb modszert a gyogyulasra, mert ez mar nagyon elhuzodik es sajnos a 3eves lanyomnak is helyt kell allni itthon.

O ragasztotta ram az ovibol, de szerencsere neki csak a torka fajt es mar meggyogyult. ellenben en 2 hete beteg vagyok, a fulem tegnap kezdodott, mikozben a natha is megvan

2013. okt. 11. 10:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Algopirint erre...én egy normális dokit javaslok első körben...

Otipax nevű fülspré,gyulladást minimálisan enyhiti,viszont fájdalmaid elmúlnak tőle teljesen.

Kövirózsát ha tudsz szerezni,akkor azt csepegtess a füledbe napi 3-4 alkalommal 2-3 cseppet,nekem mindig hat.

Forró borogatás,lehet sóval,vagy zselés párnával,este szoktam 1 órán át is lefekvéskor,igaz 3x újra kell melegiteni,de nagyon jó.

2013. okt. 11. 10:46
 2/14 anonim ***** válasza:

Minimum egy Cataflam-ot, ami kifejezetten gyulladáscsökkentő. Meg hát valami fülcsepp se ártott volna.

Amúgy biztos, hogy vírusos a fülgyulladás és nem bakteriális? Mert akkor még némi antibiotikum se ártott volna. Fülgyulladást elég ritkán szokott egyébként vírus okozni. Baktérium annál inkább. Illetve van még a savós középfülgyulladás, de azt meg a nem jól levegőző orr okozza, pl. orrdugulás, nyálkahártya-manduladuzzanat esetén.

2013. okt. 11. 10:50
 3/14 A kérdező kommentje:

Voltam ful-orr gegesznel, o javasolt az algopyrint es meleg borogatast. Csak szerinte eltart 10napig. remeltem tudtok javasolni hatekonyabb modszert a gyogyulasra.

Koszonom szepen valaszod. Sajnos kovirozsat nem tudok beszerezni, de a fulspayt kiprobalom, ha nem veny koteles.

2013. okt. 11. 10:50
 4/14 A kérdező kommentje:

Elnezest kerek calmopyrint irt fol NEM ALGOPYRINT!

Kedves masodik valaszolo, neked is koszonom a valaszt. Emlitette a cataflamot, de azt mondta a calmopyrin lehet jobb, csak az egyiket hasznaljam, mert a calmopyrin is enyhe gyulladas csokkento.

2013. okt. 11. 10:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez az, hogy az ilyen Algopyrin, Calmopyrin, meg Algoflex, meg ilyenek, inkább fájdalomcsillapító és lázcsillapító hatásúak és nem kifejezetten gyulladáscsökkentők. És egy fülgyulladásra bizony egy rendes, gyulladáscsökkentő lenne a legjobb.
2013. okt. 11. 12:51
 6/14 A kérdező kommentje:
kedves utolso valaszolo szerinted akkor inkabb a cataflamot kezdjem venni? Sajnos az orvos ennyivel elrendezte de nagyon szenvedek, sajnos nekem az Otipax nevu csepp sem segit, ugyanugy faj.
2013. okt. 11. 13:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Kaptál róla receptet?

Ugyanis a Cataflam vényköteles.

De ha igen, mivel az kifejezett gyulladáscsökkentő, szerintem többre mész vele.

2013. okt. 11. 14:59
 8/14 A kérdező kommentje:

Igen kaptam rola receptet, csak azert mert emlitettem az orvosnak.Egyebkent Calmopyrint javasolt, de felirta ezt is.

Mar bevettem belole, mert nagyon fajt a fulem es sokat segitett.

Koszonom, hogy irtal, sokat segitettel!

2013. okt. 11. 15:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Ha kezd folyni a fulem az rosszat jelent? Mit lehet tenni olyankor?
2013. okt. 12. 00:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Olyankor az van, hogy menj ügyeletre, mert szerintem ez baromira nem vírusos fülgyulladás!
2013. okt. 12. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!