Mit javasoltok virusos fulgyulladasra?
Torokgyulladasom volt aztan atment virusos fulgyulladaba. ma allapitotta meg a doki, azt mondta eltarthat 10napig is. Algopyrint irt fel,. Ti esetleg tudnatok javasolni valami gyorsabb, hatekonyabb modszert a gyogyulasra, mert ez mar nagyon elhuzodik es sajnos a 3eves lanyomnak is helyt kell allni itthon.
O ragasztotta ram az ovibol, de szerencsere neki csak a torka fajt es mar meggyogyult. ellenben en 2 hete beteg vagyok, a fulem tegnap kezdodott, mikozben a natha is megvan
Algopirint erre...én egy normális dokit javaslok első körben...
Otipax nevű fülspré,gyulladást minimálisan enyhiti,viszont fájdalmaid elmúlnak tőle teljesen.
Kövirózsát ha tudsz szerezni,akkor azt csepegtess a füledbe napi 3-4 alkalommal 2-3 cseppet,nekem mindig hat.
Forró borogatás,lehet sóval,vagy zselés párnával,este szoktam 1 órán át is lefekvéskor,igaz 3x újra kell melegiteni,de nagyon jó.
Minimum egy Cataflam-ot, ami kifejezetten gyulladáscsökkentő. Meg hát valami fülcsepp se ártott volna.
Amúgy biztos, hogy vírusos a fülgyulladás és nem bakteriális? Mert akkor még némi antibiotikum se ártott volna. Fülgyulladást elég ritkán szokott egyébként vírus okozni. Baktérium annál inkább. Illetve van még a savós középfülgyulladás, de azt meg a nem jól levegőző orr okozza, pl. orrdugulás, nyálkahártya-manduladuzzanat esetén.
Voltam ful-orr gegesznel, o javasolt az algopyrint es meleg borogatast. Csak szerinte eltart 10napig. remeltem tudtok javasolni hatekonyabb modszert a gyogyulasra.
Koszonom szepen valaszod. Sajnos kovirozsat nem tudok beszerezni, de a fulspayt kiprobalom, ha nem veny koteles.
Elnezest kerek calmopyrint irt fol NEM ALGOPYRINT!
Kedves masodik valaszolo, neked is koszonom a valaszt. Emlitette a cataflamot, de azt mondta a calmopyrin lehet jobb, csak az egyiket hasznaljam, mert a calmopyrin is enyhe gyulladas csokkento.
Kaptál róla receptet?
Ugyanis a Cataflam vényköteles.
De ha igen, mivel az kifejezett gyulladáscsökkentő, szerintem többre mész vele.
Igen kaptam rola receptet, csak azert mert emlitettem az orvosnak.Egyebkent Calmopyrint javasolt, de felirta ezt is.
Mar bevettem belole, mert nagyon fajt a fulem es sokat segitett.
Koszonom, hogy irtal, sokat segitettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!