Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Baj az, ha véreset köhögtem? 18/L

Baj az, ha véreset köhögtem? 18/L

Figyelt kérdés
Nagyon beteg voltam, az elmúlt, de a köhögés megmaradt, és arcüreggyulladáson is lett. És tegnap ahogy köhögtem véres volt, már máskor is, ha sokszor köhögök egymás után, akkor nagyon fáj a torkom. Lehet, hogy a torkom vérezne, mert az is be van gyulladva? Lehet hülyeséget kérdezek, de megijedtem picit.
2013. okt. 10. 06:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem szokott ilyened lenni, akkor nem olyan gáz, származhat vér a légutakból, szerintem itt a sok köhögés, a megerőltetés okozta, de ha mész az orvosodhoz kontrollra, említsd meg neki.
2013. okt. 10. 06:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyébként már én is köhögtem véreset torokgyulladáskor, de tulajdonképpen csak vér íze volt, szóval nem kell egy komoly vérzésre gondolni. Nekem elmúlt, miután mérséklődött a köhögésem. Attól függően, hogy száraz, vagy hurutos köhögésed van, kéne rá szedni valamit.
2013. okt. 10. 06:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Tessék elmenni az orvoshoz ma.
2013. okt. 10. 06:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Jobb félni mint megijedni! Mindenképpen menj orvoshoz!
2013. okt. 10. 06:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel a köhögés miatt felsértődött a torkod, de azért ha lehet nézesd meg egy orvossal.
2013. okt. 10. 07:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehogy, tök egészséges!
2013. okt. 10. 07:30
 7/9 anonim ***** válasza:
A gyulladt torok vérbő,könnyen felsértheti bármi,ami azt jelenti,h vérezni fog. Természetesen menj el orvoshoz,de ne pánikolj!
2013. okt. 10. 07:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Köhögésnél, arcüreggyulladásnál, torokgyulladásnál gyakori a véres köpet, ne ijedj meg. Nekem is volt ilyen és családomban másnak is, amikor influenzásak voltunk.
2013. okt. 10. 07:46
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) ma fogok menni orvoshoz, szólok neki
2013. okt. 10. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!