Torokgyulladásra miért kell antibiotikum?
Figyelt kérdés
Múlt héten is szedtem Dalacint arcüreggyulladásra és most is antibiotikumot (Azibiot) írt fel az orvos. Nem lesz kicsit sok?2013. okt. 9. 19:31
1/4 anonim válasza:
Mindkettő antibiotikum csak más alapanyagú. A baktériumok különfélék és sajnos nem hat rájuk egyformán minden fajta antibiotikum. Ezért lehet az,h most kaptál ismét egy másikat.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Csak az a baj, hogy iszonyúan görcsöl tőle a hasam. A torokgyulladás meg elmúlna gyógyszer nélkül is, nem?
2013. okt. 9. 22:48
3/4 anonim válasza:
valószínűleg elmúlna a gyógyszer nélkül(ha vírusos a fertőzés,akkor biztosan),de lehet,h továbbterjedne a fertőzés az alsó légutakra is. Ha fáj a hasad szedjél probiotikumot(ezt egyébként mindig kéne antibiotikum mellé).És ne éhgyomorra vedd be,szerencsére csak 3 napos a kúra.
4/4 A kérdező kommentje:
Este vettem be tegnap is, meg ma is. Actimelt ittam ma, az is jó? Viszont most is ugyanúgy szenvedek, mint tegnap. Nem tudom mit csináljak, iszonyúan fáj a gyomrom. :( Ha holnap nem veszem be, azzal nagy bajt csinálok? Nem fogok kibírni még egy napot, úgy érzem. Köszi a segítséget!
2013. okt. 10. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!