Torokgyulladásra antibiotikum? Adjam vagy ne? Ez lenne már a 4. "antibiotikumkúra" a 1,5 éve alatt.
Ha egyértelműen látta orvos,hogy piros a torka, szükség van az antibiotikumra, én adnám. Én sem vagyok híve túlzottan, de nem szeretném, ha azért lenne rosszabb az állapota pár nap múlva, mert én idegenkedtem a gyógyszertől. Megértelek, de én így döntenék.
Jobbulást!
Én nem kísérleteznék, adnám az antibiotikumot. Én nem hiszem, hogy ezzel olyan hatalmas kárt lehet csinálni, összehasonlítva azzal, ha nem adod és kellett volna. És én úgy gondolom, különösen kicsi gyereknél nem szabad kísérletezgetni. felnőttnél igen, egy felnőtt szervezet sokat átélt, antibiotikum nélkül is túl lehet egy fertőzésen, de egy ilyen kicsi gyerek. Különösen torokgyulladással, annyira emlékszem mikor bent ültem a kádban és csorgattam a vízbe a nyálam, hogy ne kelljen lenyelni, mert annyira fájt.
Én tavaly elkaptam a h1N1-et, elmentem a dokihoz, mondtam, rosszul vagyok. És megkaptam az antibiotikumot és másnap teljesen jól voltam. És hányan meghaltak. És egyikük sem kapott antibiotikumot és ha kaptak volna, lehet most is élnének. Úgyhogy én a tavalyi tapasztalatok alapján teljesen és totálisan antibiotikum párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!