Melissza ikszdé kérdése:
Milyen gyogymod jo a hanyas ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Azthiszem benne vagyok a jarvanyba. Hanyok egyfolytaba ( hajnaltol) lazas is vagyok vettem be gyogyszert ra ki is jott belolem kb fel ora mulva. Ma voltam orvosnal , kaptam B6 inekciot amitol el kellett volna muljon a hanyasom. Hanyok fel/egy orankent. iszom a teat hogy ki ne szaradjak de nemsok ido mulva az is ki jon belolem. Mar nemtudunk mit csinalni , kerlek segitsetek, hogy nektek mi volt jo a hanyasra. Elore is koszi2013. okt. 4. 15:32
1/5 anonim válasza:
Én amikor elkaptam egy folyamatos hányós hasmenős vírust, a kamillatea sokat segített. Szerintem próbáld ki. De ne egyszerre igyál meg egy pohárral. Hanem húzd el amennyire csak tudod. Én kb 2 decit 1 óra hosszáig kortyolgattam. És egy csepp nem jött ki belőlem. Amikor viszont megíttam egyszerre, akkor 5 perc múlva szaladni kellett.
2/5 anonim válasza:
Ha minden kijön belőled, akkor lehet, hogy ügyeletet ki kellene hívnod, mert baj lehet belőle, kiszáradsz. Tea helyett próbálj jó hideg vizet (ásványvizet) inni, hátha az nem jön ki, tegyél bele pici sót is, de van valamilyen infúziós gyógyszer is, amit talán csak orvos írhat fel.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Elmult a hanyas. utana neztem meg a neten es a nagyon edes cukros tea segitett. :)
2013. okt. 5. 11:36
4/5 anonim válasza:
Cukros tea? Ez új. Ilyenről még nem hallottam.
5/5 anonim válasza:
A B6 az nudli. Cerucal injekcio. Attol elmulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!