Nagyon híg, szinte majdnem fekete színű széklet mitől lehet?
Figyelt kérdés
Hétfő óta nagyon híg a székletem,elég sokszor megyek wc-re is,és a színe szinte majdnem fekete. Enni is alig eszek,étvágyam nincsen,és fájdogál a hasam is. A hasmenésemre széntablettát nem szedek,attól nem lehet sötét színű, és semmiféle táplálék kiegészítőt sem szedek. Olvastam olyanról,hogy ez lehet "belső vérzés" és "alvadt" vér lenne? Ha a gyógyszertárba veszek egy otthon végezhető székletvér vizsgálati tesztet,akkor az kimutatná,ha tényleg vér (alvadt) lenne a székletemben?2013. okt. 3. 15:26
1/5 anonim válasza:
irány a háziorvos!
(a felsorolt tünetek alapján, akár komoly, azonnali beavatkozás lehetősége sem kizárt!)
2/5 anonim válasza:
Inkább a háziorvoshoz menj, majd ő elküld székletvizsgálatra, vagy további vizsgálatokra, ez komolyabb dolog is lehet, nem lehet vele otthon kísérletezgetni és várni.
3/5 anonim válasza:
ne, haragudj! de neki mersz menni a hétvégének... (ügyelet van csak!) ezekkel, a több napja tapasztalt tünetekkel?
Ne kísérletezgess, SOS háziorvoshoz, az majd tudja, hogy milyen szakrendelésre utaljon, hogy minél előbb kiderüljön a tünetek oka.
4/5 A kérdező kommentje:
A háziorvosom ma délelőttös volt, így csak holnap délután tudok elmenni hozzá, ezért gondoltam erre az otthon végezhető tesztre.
Nem tudom,hogy van-e még köze hozzá, de rettenetesen hangokat ad ki a hasam...
2013. okt. 3. 15:37
5/5 anonim válasza:
Ha elmész egy tesztért, az plusz infó a dokinak, de mindenképp menj el hozzá holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!