Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon híg, szinte majdnem...

Nagyon híg, szinte majdnem fekete színű széklet mitől lehet?

Figyelt kérdés
Hétfő óta nagyon híg a székletem,elég sokszor megyek wc-re is,és a színe szinte majdnem fekete. Enni is alig eszek,étvágyam nincsen,és fájdogál a hasam is. A hasmenésemre széntablettát nem szedek,attól nem lehet sötét színű, és semmiféle táplálék kiegészítőt sem szedek. Olvastam olyanról,hogy ez lehet "belső vérzés" és "alvadt" vér lenne? Ha a gyógyszertárba veszek egy otthon végezhető székletvér vizsgálati tesztet,akkor az kimutatná,ha tényleg vér (alvadt) lenne a székletemben?
2013. okt. 3. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:

irány a háziorvos!

(a felsorolt tünetek alapján, akár komoly, azonnali beavatkozás lehetősége sem kizárt!)

2013. okt. 3. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább a háziorvoshoz menj, majd ő elküld székletvizsgálatra, vagy további vizsgálatokra, ez komolyabb dolog is lehet, nem lehet vele otthon kísérletezgetni és várni.
2013. okt. 3. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:

ne, haragudj! de neki mersz menni a hétvégének... (ügyelet van csak!) ezekkel, a több napja tapasztalt tünetekkel?

Ne kísérletezgess, SOS háziorvoshoz, az majd tudja, hogy milyen szakrendelésre utaljon, hogy minél előbb kiderüljön a tünetek oka.

2013. okt. 3. 15:37
 4/5 A kérdező kommentje:

A háziorvosom ma délelőttös volt, így csak holnap délután tudok elmenni hozzá, ezért gondoltam erre az otthon végezhető tesztre.

Nem tudom,hogy van-e még köze hozzá, de rettenetesen hangokat ad ki a hasam...

2013. okt. 3. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha elmész egy tesztért, az plusz infó a dokinak, de mindenképp menj el hozzá holnap.
2013. okt. 3. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!