Egyik napról a másikra kiütések?
Figyelt kérdés
A hétvégén engem is elkapott a megfázás, pénteken és szombaton csak fájt a torkom, vasárnap pedig be is lázasodtam. Hétfőn már kezdtem jól lenni, úgy terveztem, hogy kedden(ma) már edzeni is fogok tudni és minden király lesz. Köhögni még ugyanúgy köhögök, de ez nem lényeg, azt furcsállom hogy az arcom teli lett kiütésekkel, az éjszaka alatt. Nem pattanások, apró kiütések, még csak be sem pirosodtak, és nem is viszket, de engem zavar. (Sohasem voltam pattanásos, és a szüleim se)Szerintetek allergiás vagyok valamire? emlékezetem szerint semmi újat nem ettem , és nem is fürödtem új tusfürdőkkel. Ez is csak egy tünet lehet, vagy csak kicsapódott a betegség vagy mi lehet? Ara gondoltam azé benézek a dokihoz hátha felír valami kenőcsöt, de bízok benne, hogy hamar elmúlik. 17/f2013. okt. 1. 20:24
1/4 anonim válasza:
Nem árt orvoshoz menni,de gondold végig,mit csináltál,szedtél be a betegséged alatt. Lehet akár gyógyszertől is,de maga a kórokozó is tud kiütéseket csinálni,Van amikor így(is)reagál rá a szervezet.
Az,h valami nem új már használtad,vettél be nem jelent semmit. Allergia bármikor elkezdődhet a nem új dolgokra is.
3/4 A kérdező kommentje:
kösz szépen srácok, holnap el is csaptok bőrgyógyászhoz..:D
2013. okt. 1. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!