Szalay Mátyás kérdése:
Hogy legyek beteg?
Figyelt kérdés
Hamar hogy legyek beteg? Nagyon fontos2013. szept. 23. 16:35
1/6 anonim válasza:
Sehogy, addig örülj míg egészséges vagy.
2/6 anonim 

válasza:

Én is tettem fel egy ilyen kérdést, hogy hogyan kerűlhetek korházba, de törölték!
Bocs, hogy nem segítettem és bocs az offért is!
3/6 A kérdező kommentje:
Jó de ez bonyolultabb nem doga miatt van fontos
2013. szept. 23. 16:54
4/6 anonim 

válasza:

Mi miatt? Amugy nekem is fontos lenne! Ha szertnéd mesélhetsz! Szívesen meghallgatlak!:)
Hany éves és lány vagy fiu vagy?
5/6 anonim 

válasza:

Attól függ milyen betegséget szeretnél magadnak.
Például ha maradandó testi sérülést, akkor kiugorhatsz egy ablakon, de ne túl magasról.
Mérget is vehetsz be, ami tönkreteszi a belső szerveidet.
Vagy ha csak meg akarsz fázni, akkor aludj egy éjszakát a házatok előtt meztelenül a járdán.
Kevésbé drasztikus és könnyeben kivitelezhető: törd el a kezed, üsd ki a fogad, dörgöld az intim testrészeidet nyilvános WC-khez.
6/6 anonim válasza:
Igyál sos vizet. Èn ugy csinàltam mindig télen hogy bevizeztem a zoknim ès kilogattam az ablakon 3 hétig nàthàs voltam meg lázas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!