Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan érthetném el hogy ne...

Hogyan érthetném el hogy ne legyek beteg?

Figyelt kérdés

sziasztok! Már ez a 3. napja hogy köhögök, be vagyok rekedve, és marhára fáj a torkom.. tegnap ittam egy nagy bögre meleg karamellás tejet, propoliszos mézet ettem, ma reggel elszopogattam egy tantum verdét meg most is, meg ittam délután is egy nagy bögre meleg mézes teát, de még mindig annyira fáj a torkom hogy nagyon rossz amikor nyelek, fáj és csiklandós / fájós érzést érzek a fülemben.. ugye suliban is vagyok, ott is páran náthásak (az is vagyoK) szóval nem tudom elkerülni :S

most azért ilyen fontos, mert nekem szombat este programom van és vasárnap is, és nem szeretném azt h akkor "tör elő", hogy belázasodok, mert most is picit fázom pedig pulcsiban, és sálban ülök, ugyanakkor nem érzem magam gyengének, nem vagyok lázas vagy ilyesmi.. mivel előzhetném meg?

köszi előre is:)

17l

2013. szept. 18. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Fürödj meg, bújj be az ágyba és igyál meg egy forró coldrexet vagy neocitránt, attól majd jól kiizzadod magad. De ha egy felest iszol meg, az is segíthet.
2013. szept. 18. 20:37
 2/2 A kérdező kommentje:
rendben köszi !! :) szóval fürdés után igyam meg ágybabújás előtt és ne igyak rá semmi mást?
2013. szept. 18. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!