Cukorbeteg vagyok és elvileg, ha ehetek órán, kimehetek óráról és, ha tesióra előtt alacsony akkor nem kell tesiznem. A tanárok azt hiszik hazudok ilyenkor lehet orvostól valami papírt kérni?
Én is cukorbeteg vagyok (16hónaposan lettem az, immáron 20éve éldegélek a diabétesszel) szóval nem a vakvilágba beszélek:
Ha ennyire megoldhatatlan a vércukormérés, csináld azt, hogy a tesi óra előtti óra végén megméred a cukrod. Ha látod, hogy alacsony a szünetben lesz időd enni.
általánostól gimiig mindig sikerült úgy megoldanom, hogy tesizhessek, hisz ez egy cukorbetegnek nagyon fontos. NE akarj kibújni alóla. Ha órán leesik a cukrom ( most egyetemista vagyok és néhány tanár nagyon nem szívleli az órán kajálást) akkor amikor épp nem tekint rám bekapok pár szem szőlőcukrot és azt rágcsálom el, amíg nem figyel. A másik meg: szerintem inkább maradj a terembe ha rosszul vagy.. ne mászkálj, mert ha épp a wc-be esel össze, szünetig nem talál meg senki. Amúgy is mindig kell lenni nálad szőlőcukornak, szóval nincs okod kimenni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!