Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan legyek betegebb?...

Hogyan legyek betegebb? Tudom, hülye kérdés de életbevágó! /lent/

Figyelt kérdés
Már most is beteg vagyok fújom az orrom a mandulám alapszinten be van gyulladva rossz a közérzetem.Hogyan tudom aúlyosbítani a helyzetet hogy ne kelljen auliba menni hétfőn?Sose tennék ilyet de életbevágó kédés.Tudom hülye vagyok de ez komolyan nagyon számít most!Hogyan tudnám elérni hogy betegebb legyek??köszi

2013. szept. 21. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elvtárs :D Évekkel ezelőtt voltam középsulis de én megértelek :D Pont ugyanilyen helyzetben voltam én is.November volt.Kinyitottam az ablakokat, bekapcsoltam a ventillátort és vizes törölközőben fagyoskodtam a szobában, de a szenvedésen kivül más nem történt, sajnos nem lettem betegebb.Csak elkellett mennem az iskolába.Ezt nem ajánlom elvtárs.Sajnos nem tudnád szabályozni a betegség eszkalálódását ha ennél drasztikusabb módszerekhez folyamodnál.Nagyon ráfázhatsz.Azon kivül, hogy reménykedem benne hogy betegebb leszel csak azt tudom tanácsolni, hogy menj el egy fiatal orvoshoz kiíratni magad :D Az öreg dokik már kiégtek és nem olyan megértőek mint a fiatalok.Szurkolok és egyben mosolyt csal az arcomra, hogy vannak még ilyenek mint amilyen én voltam :D
2013. szept. 21. 23:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én attól szoktam betegebb lenni, hogy kimentem biciklizni, és az után ki izzadtam, sokkal hamarabb is elfáradtam, és ez után sokkal sz/rabbul lettem, próbáld ki ezt. Vagy esetleg fuss 1 kicsit.
2013. szept. 22. 00:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
mond azt a szüleidnek, hogy nem akarsz bemenni, mert szerinted se jó dolog, amikor valaki így félig betegen bemegy és végig fertőzi az iskolát.
2013. szept. 22. 01:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Máris dolgozat van, és életbevágó megfutamodni előle?

Boldog ifjú, tedd el ezt a kérdést, aztán majd vedd elő, amikor rájössz, hogy az egészségedből csak egy van, és az mindennél többet ér, még egy próbatétel elkerülésénél is.

2013. szept. 22. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!