HA mitralis prolapsusom van és szeretnék tetoválást kell előtte antibiotikumot bevennem? Többi lent!
Figyelt kérdés
Nagyon enyhe mitralis prolapsusom van,gyóyszert sem szedek rá,tünetem évek óta nincsen semmi. Már van egy pici tetoválásom,akkor nem vettem be antibiotikumot,mert nem tudtam,hogy kéne e. Kérdésem,hogy kell e és ha igen ,akkor nem lehet tőle bajom,hogy antibiotikumot szedek vagy ez,hogyan működik? Köszi2013. szept. 21. 17:32
11/13 anonim válasza:
Tünetmentes mitrális billentyű prolapsus esetén nincs szükség kezelésre, és ilyen a legtöbb eset. Korábban bizonyos beavatkozások és fogászati kezelések esetén antibiotikum előzetes szedését javasolták, de újabban ezt már nem ajánlják a szakmai szervezetek.
Forrás: [link]
12/13 A kérdező kommentje:
Nekem pár éve,amikor kiderült voltak enyhe tüneteim,de már nincsenek. Mindegy,2 hét múlvára kaptam időpontot kardiológushoz,majd Ő mond valamit...
2013. szept. 25. 19:09
13/13 A kérdező kommentje:
Hátha valakinek még hasznos lehet: Voltam dokinál, azt mondta nincsen prolapsusom! De ha lenne sem kellene antibiotikum!!! 2 éve már nem alkalmazzák,mert nincs haszna!!
2013. okt. 10. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!